Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon nincs önbizalmam, mit...

Nagyon nincs önbizalmam, mit tegyek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Igazából soha nem is volt...Mindig is úgy tekintettem magamra, mint valami nagyon csúnyára, és semmiben sem érzem magam (elég) jónak.Az önbizalomhiányom sajnos kívülről is meglátszik,nem bírom kihúzni magam soha,mindig olyan nehezemre esik mozogni mások előtt,megszólalni főleg,attól félek hülye hangom van és hülyeséget mondok.Nem tudom,hogy küzdjem le ezeket a gátlásokat,sokszor próbáltam már de nem ment!Egyre rosszabbul érzem magam a bőrömben:S Barátom sosem volt még, nem érzem hogy tetszenék bárkinek is.Ráadásul van rajtam 4-5 kg felesleg is,így nem tudok úgy öltözködni,ahogy szeretnék:( Mit tennél ilyen helyzetben?Mert én már nem tudom:(

egy 18 éves lány

2009. okt. 5. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Velem beszélhetnél, ezért kértem az msn címed...

De látom nincs kedved:/

2009. okt. 5. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Próbálj meg olyan dolgokat véghezvinni amikről nem hiszed el hogy képes vagy rá. Ha pár ilyen dolgot megcsinálsz az sokat dobhat az önbizalmadon. Járj olyan ruhákban amikben jól érzed magad, vagy egy új haj stílus is segíthet. Bármi. Lényeg hogy te jobban és szebbnek érezd magad tőle. A rágó lehet hogy hülyeségnek hangzik, de ha nem vagy magabiztos akkor általában mindig szorongsz valamin és ha megfigyeled ilyenkor mindig valami "pót cselekvést" végzel. Pl: felesleges mozdulatok, körömrágás vagy bármi más. Ez érvényes akkor is, ha zavarban vagy, például ha azt érzed hogy a körülötted lévő emberek állandóan téged néznek, vagy rajtad nevetnek. Lényeg hogy ha rágózol akkor ezt a "pót cselekvés" alapból megvan és sokkal nyugodtabb és ezáltal magabiztosabb is leszel mivel segít oldani a feszültséget.

Bocsi hogy egy kicsit hosszú lett.

Remélem tudtam segíteni. :)

2009. okt. 5. 19:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!Ilyen voltam 15-16 évesen...Nem szívesen emlékszem vissza!De!Sikerült 180fokos fordulatot tennem.Szívesen segítek,adok tippeket,tanácsokat,én átestem ezen,legszívesebben kitörölném azt az időszakot!Írj e-mailt,tudom mit érzel...:(

22/L

2009. okt. 7. 14:50
 14/14 anonim válasza:
velem is ez volt :) elmúlik első nagy lépés után... nálam ez az első smacit jelentette... eddig én is úgy voltam hogy féltem megszólalni stb :) most meg :-j vagyis eddig mert mostmár komoly kapcsim van :P eddig tiportam a csajokat stb, én voltam a legálatabb a suliba stb :-j a nagy vicces, jó fej, könnyen barátközó... :) pedig régebben én is ilyen voltam :P ám szerintem nem vagy te csúnya csak annak tartod magad... by the way... postolj kepfeltöltésen egy képet magadról nyaktól lefele és akkor megmondjuk :) mi ilyenek vagyunk itt... boom a fejbe és kész... :) mindenki őszinte :D
2009. nov. 7. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!