Nagyon nincs önbizalmam, mit tegyek? Bővebben lent!
Igazából soha nem is volt...Mindig is úgy tekintettem magamra, mint valami nagyon csúnyára, és semmiben sem érzem magam (elég) jónak.Az önbizalomhiányom sajnos kívülről is meglátszik,nem bírom kihúzni magam soha,mindig olyan nehezemre esik mozogni mások előtt,megszólalni főleg,attól félek hülye hangom van és hülyeséget mondok.Nem tudom,hogy küzdjem le ezeket a gátlásokat,sokszor próbáltam már de nem ment!Egyre rosszabbul érzem magam a bőrömben:S Barátom sosem volt még, nem érzem hogy tetszenék bárkinek is.Ráadásul van rajtam 4-5 kg felesleg is,így nem tudok úgy öltözködni,ahogy szeretnék:( Mit tennél ilyen helyzetben?Mert én már nem tudom:(
egy 18 éves lány
mintha én írtam volna...szóról szóra ilyen vagyok. :(
17/l
van pár barátom akiket már nagyon régóta ismerek, amikor velük vagyok jól érzem magam, mert tudom, hogy őket nem zavarja, hogy ronda vagyok meg hülyeséget mondok, ők így szeretnek....
viszont új barátokat nem tudok szerezni emiatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!