Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félek ráülni a wc-re mit tegyek?

Félek ráülni a wc-re mit tegyek?

Figyelt kérdés

mostmár egy napja nemvoltam wc-n csak pisiltem, de egyszerüen félek... tudom hogy engem akar, és lefog húzni a derítőbe. Anyukám is már folyton mondja, hogy olyan hülye vagy meg minden, de ha az ember egésznap otthon van (mert nincs munkám) akkor többet eszik és többször kell kimennie! Nagyon félek, és mikor anyukám nincs otthon fura hangokat hallottam a wc felöl, mit tegyek? Lehet egy fantom él a wc-ben?

39/F

2013. máj. 27. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is ebben a betegségben szenvedtem. Ez komoly mivel a surpullius netrum ( latin kifejezés ) egy ideg vagy az agyadnak egy része mely képes a gondolataidba olyan dolgokat beleültetni melyek lehetetlenek. Ömm mondjuk ezt példának. Sokszor otthon van lassan beleszövődik az agyába maga a wc hangja. És az agya nem tudja feldolgozni, hogy mi is az, így valamilyen dolgot rámond. Menj el szakemberhez mert ha ez folytatódik nem csak a wc-től fogsz félni
2013. máj. 28. 17:50
 12/14 anonim válasza:
hát ez konkrét :D
2013. máj. 30. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:
mivan?
2013. júl. 1. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
én a hűtőtől félek mert folyamat molesztál
2014. márc. 20. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!