Hogyan győzzem le a honvágyamat?
Ausztriába mentem férjhez és borzasztóan egyedül érzem magam, magányos vagyok és egyre erősödik bennem a honvágy.
Hiányzik a családom, barátaim, kolleganőim..stb.
Haza szoktunk menni, igaz másfél hónapja nem voltam otthon:(
Olyan, mintha 2 életem lenne, ide a férjem köt, haza meg a múltam.
Pici babánk van, nem könnyű az utazás.
Szia, szomoruan olvasom a soraidat. Eltem Ausztriaban, Tirolban, csodalatos, gyonyoru helyen, es imadtam!
Most is kulfoldon elek, Angliaban.
Szerintem tul gyakran utazol haza, es ez megneheziti a kinti eletedet, igy nagyobb a honvagyad. Amikor otthon vagy ki vagysz Ausztriaba, amikor kint vagy pedig haza vagysz. Ez igy tul gyakori, probalj ritkabban hazajarni csak, mondjuk evente.
Amugy probalj meg ismerkedni kint elo kulfoldiekkel, beszelgessel veluk, nem muszaj egyaltalan hogy magyarok legyenek.
Regisztralj be az nlc.hu (Nok Lapja) oldalara is, ott rengetegen vannak a forumban akik kulfoldon elnek, szerintem ott talalhatnal is kinti magyart.
Probalj kint a jo, nagyon jo dolgokra gondolni, ami Magyarorszagon nincs meg, es jarjal el sportolni, tanulj nyelvet vagy barmit ami erdekel...stb. talald fel magadat!
Ne gondolkozzal az otthoniakon, es ritkitsd a hazajarast, minden jot neked, szia:)
Az utolsonak egy reszben igaza van!!! En Kanadaban elek! Es baszottul eros bennem, a honvagy!!! Nekem az egesz Atlani-oceant kene atutaznom!!!! De kulonben igazad van!!! Jovore en is huzok haza mint a vadliba!!! Leszarom hogy mo milyen elet van!!! Itt meg mindenem megvan iphone 1500 $ tv laptop szamitogep, ruhak cipok kocsi, "oszt" meg se jo!!! Megis kivagyok idegileg lelkileg mindenhogy!!!
Jo a penz, ha van!!!! De nem minden aron!!!
igaz már nagyon régi téma!! de most ugyan ebben szenvedek már éltem kint 2 évet és hazajöttem most vissza kéne mennem mert ott a férjem de egyszerűen gyomor görcsöm van ha rágondolok!! és teljesen 100%-ig egyet értek az utolsóval hiába van mindened kocsid meg legjobb telefon meg minden új
dolog , ha egyszerűen nem vagy boldog!! Lehet Magyarországon
nincs és nem is lesznek ilyen dolgaid de még is otthon vagy
és jól érzed magad!! Nem minden a pénz meg a jobb élet
ha ettől ugyan úgy nem vagy boldog és lelkileg össze omlasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!