Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan győzzem le a honvágyamat?

Hogyan győzzem le a honvágyamat?

Figyelt kérdés

Ausztriába mentem férjhez és borzasztóan egyedül érzem magam, magányos vagyok és egyre erősödik bennem a honvágy.

Hiányzik a családom, barátaim, kolleganőim..stb.

2009. okt. 5. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyere haza havonta egyszer. Még Ausztria túlsó vége sincs olyan messze. Mi Németországból és Angliából jártunk haza havonta egyszer 1 hétvégére.
2009. okt. 5. 14:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Haza szoktunk menni, igaz másfél hónapja nem voltam otthon:(

Olyan, mintha 2 életem lenne, ide a férjem köt, haza meg a múltam.

Pici babánk van, nem könnyű az utazás.

2009. okt. 5. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is kint élek Németbe,és az első pár évben honvágyam volt.De mára már elmult.Imádok itt élni.Rengeteg barátom van és ha néha hazamegyek alig várom,hogy visszaérjünk.
2009. okt. 5. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia, szomoruan olvasom a soraidat. Eltem Ausztriaban, Tirolban, csodalatos, gyonyoru helyen, es imadtam!

Most is kulfoldon elek, Angliaban.

Szerintem tul gyakran utazol haza, es ez megneheziti a kinti eletedet, igy nagyobb a honvagyad. Amikor otthon vagy ki vagysz Ausztriaba, amikor kint vagy pedig haza vagysz. Ez igy tul gyakori, probalj ritkabban hazajarni csak, mondjuk evente.

Amugy probalj meg ismerkedni kint elo kulfoldiekkel, beszelgessel veluk, nem muszaj egyaltalan hogy magyarok legyenek.

Regisztralj be az nlc.hu (Nok Lapja) oldalara is, ott rengetegen vannak a forumban akik kulfoldon elnek, szerintem ott talalhatnal is kinti magyart.

Probalj kint a jo, nagyon jo dolgokra gondolni, ami Magyarorszagon nincs meg, es jarjal el sportolni, tanulj nyelvet vagy barmit ami erdekel...stb. talald fel magadat!

Ne gondolkozzal az otthoniakon, es ritkitsd a hazajarast, minden jot neked, szia:)

2009. okt. 5. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
csak gondolj bele, mi megy Magyarországon, és még akkor se lenne honvágyad, ha amúgy valami nagyon elcseszett helyen végeznél nagyon alja munkát. nekem beválik, akkor se mennék vissza, ha kitoloncolnának, inkább megölném magam. :)
2009. okt. 5. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez most komoly???Ha en olyan kozel laknek Magyarorszaghoz mint Te, akkor valoszinuleg minden hetvegen hazamennek.De sajnos en nem 3-400 kilometerre elek Magyarorszagtol hanem 14-1500 kilometerre.Nem lehurrogni akarlak de: hogy neked ez miert problema?!
2010. máj. 23. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Az utolsonak egy reszben igaza van!!! En Kanadaban elek! Es baszottul eros bennem, a honvagy!!! Nekem az egesz Atlani-oceant kene atutaznom!!!! De kulonben igazad van!!! Jovore en is huzok haza mint a vadliba!!! Leszarom hogy mo milyen elet van!!! Itt meg mindenem megvan iphone 1500 $ tv laptop szamitogep, ruhak cipok kocsi, "oszt" meg se jo!!! Megis kivagyok idegileg lelkileg mindenhogy!!!

Jo a penz, ha van!!!! De nem minden aron!!!

2011. jún. 3. 08:08
 8/8 bestgirl26 válasza:

igaz már nagyon régi téma!! de most ugyan ebben szenvedek már éltem kint 2 évet és hazajöttem most vissza kéne mennem mert ott a férjem de egyszerűen gyomor görcsöm van ha rágondolok!! és teljesen 100%-ig egyet értek az utolsóval hiába van mindened kocsid meg legjobb telefon meg minden új

dolog , ha egyszerűen nem vagy boldog!! Lehet Magyarországon

nincs és nem is lesznek ilyen dolgaid de még is otthon vagy

és jól érzed magad!! Nem minden a pénz meg a jobb élet

ha ettől ugyan úgy nem vagy boldog és lelkileg össze omlasz!

2015. jún. 2. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!