Hogyan győzzem le önmagam, hogy más lehessek?
Nemsokára 18 leszek. Kívülről egy teljesen átlagos srác vagyok ... vagy jobban mondva olyan semmilyen. (mint az amcsi filmekben a lúzer srác aki a jócsaj mellett lakik ... csak belőlem nem lesz szuperhős) Nem nézek ki rosszul, de tudom, vonzó sem vagyok.
Nem vagyok nagydumás ... ha 5 percet egy idegennel kell beszélgetnem az kb. olyan számomra, mintha egy Vágó Pista-szerű fazon vallatna valami kvízműsorban ... ... fél óráig nem jutnék el élve.
Szóval nem nagyon szocializálódtam ... .... így hát max csak pár álbarátom van, akiknek nem tudnék megnyílni. (a barátnő meg merész álom)
De a legnagyobb problémám (amit a legjobban szégyellek is) az a gyengeségem. Engem nagyon könnyű megbántani ... főleg, hogy nem tudhatják rólam, hogy mennyire érzékeny vagyok... nem akarom, hogy bárki is tudja ezt ... épp elég, ha a saját tükörképemet leköpöm ezért, nem hiányzik, hogy mások is így tegyenek velem.
Legtöbbször belül szenvedek ... de néha már nagyon a határon vagyok ... nemrég megint nagyon belém gázolt valaki .... rögtön utána az utcán jött rám egy kemény sírógörcs ..... ha nem lett volna épp nálam a fülhallgatóm és nem söpörtem volna ki minden gondolatom néhány jó számmal, akkor nem tudom mi történt volna....
De sajnos nem hallgathatok mindig jó számokat .... meg kellene változnom. De fogalmam sincs mit csináljak..
Ha valaki tudna tanácsot adni nekem, az nem lenne rossz ... (de azt senki ne írja, hogy fogadjam el magam ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!