Tudok valakinek segíteni?
21/27 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm hogy írtál nekem! Talán azért ilyen most édesanyád, mert nagyon sok dolog nyomasztja...ahogy mondtad Apud szörnyen viselkedik és emiatt biztosan nagy teher van rajta. Talán nem úgy viselkedett, ahogy te szeretted volna, de mégis szánt időt arra, hogy elmenjen veled vásárolni és abban az 1-2órában csak rád figyelt. Biztosan nehéz most neked, de szerintem próbálj meg most egy kicsit a támasza lenni. Ne hagyd egyedül és akkor talán kilábal ebből. Ami pedig téged illet, szerintem jót fog tenni a kollégium. Új környezet, új emberek és talán a szüleiddel is jobb lesz a kapcsolatod ha csak ritkán látod őket. Így majd jobban fogtok örülni annak az időnek, amit együtt lehettek. Remélem tudsz egy kicsit támaszkodni a barátokra, főleg, ha igaziak...
22/27 anonim válasza:
Volt itt egy lány akivel szerettük egymást nagyon,nem voltunk még együtt,de készültünk rá nagyon,a kedvéért elmentem egy hpv vizsgálatra és találtak nállam ilyent minta HPV DNS pozitiv (+) , alacsony kockázatú hpv (LR) tipusú..nálla nem találtak semmit..
A lány teljesen összezavarodott,és az lett hogy visszament a régi barátjához akinél nem kell 3 hónapot várni amig tart a kezelés..de milyen gáz már ez,nem?
akkor igy egy ilyen dologért talán az életünk szerelmét is elengedhetjük..
amúgy komolyan sokan úgy bánnak az ilyen emberekkel mint v mi beteg kutyával akit elkell altatni,én azt kivánom nekik hogy ugyanebbe essenek bele és majd akkor megtapasztalják milyen érzés..
2013. máj. 28. 15:37
23/27 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi hogy írtál nekem! Nagyon kár hogy otthagyott. Főleg úgy hogy három hónapot kellett volna csak várnia! nagyon rendes tőled hogy a kedvéért elmentél orvoshoz. Meg sem érdemelt téged ez a lány szerintem...viszont ne kívánj neki rosszat, mert az könnyen visszaüthet!
24/27 anonim válasza:
ma 15:41
ennél rosszabbat nem kivánok neki igen..
2013. máj. 28. 15:43
25/27 A kérdező kommentje:
Nem érdemes azon kattogni, hogy -Jajj bárcsak ő is így járna! Örüljünk neki hogy még időben kiderült, hogy milyen és felejtsd el. Nem érdemes egy ilyen lányra még csak ennyi energiát sem áldozni szerintem. Lépj tovább :)
Had kérdezzek valamit, írtad, hogy azért csinálod, mert te nem kaptad meg, vagy most sem nagyon, ezért próbálsz te jobb lenni.
Mikor nem kaptál segítséget? És, mennyire tudtad megoldani?
Ha benned van még a dolog, te is leírhatod, ha már ennyit megteszel másokért, te is megérdemled, hátha tud valaki segíteni, persze, ha kell, ha már minden rendben, akkor az a kérdésem, hogyan léptél túl a nehezebb helyzeteken?
2013. máj. 28. 17:45
27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jóban vagyok az ofőmmel(ffi), olyan igazi barátságban...viszont mindenki azt hiszi hogy csak nyalok vagy vonzódom hozzá. Emiatt mindenkit(egy barátnőt kivéve) elveszettem az osztályból. Nem tudom néha eldönteni, hogy egy embernek legyek a "jó zsaru" és a többieknek "rossz" vagy fordítva. Illetve tudom, hogy mi a helyes döntés, de néha meghasonlik bennem. Persze tudom, hogy ofőmet kell választanom és a szívem is felé húz ha őszinte akarok lenni.
Kapcsolódó kérdések: