Mit csinálnál, ha koppintanának? :S
Figyelt kérdés
Mindent. A stílusod, a hajad, a sminked, a dumáidat...
Mit tennél? Szóvá tennéd kerek-perec vagy céloznál rá, hogy ez szerinted gáz... :S
16/L
2009. okt. 4. 19:01
1/6 anonim válasza:
Az egyik dolog, amit legjobban utálok, ha utánoznak. Valószínűleg nem úszná meg élve.. :D
2/6 anonim válasza:
egy csaj nagyon koppintotta a stílusom.Ő már nem él.:D:D:D na jó de él:D:D:D megkapta a magáét rendesen,szal azóta nem mer ilyet csinálni:D
3/6 A kérdező kommentje:
oké köszi...^^ igazatok van!
itt az illető, akit utánoznak, én vagyok, és a csaj az osztálytársam. :S eléggé gáz, egyik naprol a másikra elkezdett úgy öltözni mint én :S pedig a legjobb, hogy nem én vagyok a központi személy, hanem inkább a "elvont-hülye-debil-antiszoc" jelzőket használják rám :D.
lehet hogy annyira szarul csinálom, hogy jól... :'D
jöhetnek még az ötletek, válaszok...^^
2009. okt. 4. 19:17
4/6 anonim válasza:
Nézzük a jó oldalát: jobb, mintha senki sem akarna hasonlítani rám, nem? :D
5/6 A kérdező kommentje:
ebben is van valami. :'D
csak nekem nem szimpi a lány :'D
2009. okt. 4. 20:01
6/6 anonim válasza:
Leköpném majd azt mondanám ízlésficamos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!