Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hol találok még egy olyan...

Hol találok még egy olyan őrültet, mint én?

Figyelt kérdés
16/L
2009. okt. 4. 09:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

[ovis]Leszünk barátok?[/ovis]

De most komolyan... Küldj egy privit az msn címeddel, fölveszlek :)

2009. okt. 13. 21:01
 22/27 anonim ***** válasza:
én is őrült vagyok, de nem úúúgy. egyszerűen MINDENT másképp látok a világban, mint ahogy mások, utálom az embereket, a tömeget, az emberi fajt, undorítóak (persze most magamról is beszélek, hiszen én is ember vagyok), de én nem viccesen fogom fel a dolgokat, hanem kiakadok, hogy mennyire éretlenek gyakran egy-két felnőtt hozzám képest. meg amiket mondanak, sokszor nem gondolják komolyan. és ezt is utálom. áhh. borzasztó ember vagyok. :/ na mindegy. 16/L
2009. okt. 17. 19:33
 23/27 anonim válasza:
Lipótmező
2010. febr. 13. 21:36
 24/27 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Amúgy tudtad, hogy egy idióta vagy? Most beszélgettél el egy jót valakivel, ergó nem utálsz mindenkit, ergó baromság volt amit írtál. Én viszont teljesen megfelelek a leírtaknak, veled sem szimpatizálok. Haha.
2010. febr. 13. 23:06
 25/27 A kérdező kommentje:
Ő, ok. És a f@szt beszélgettem el egy jót :/
2010. febr. 14. 09:12
 26/27 anonim ***** válasza:
Áhá, most már értem miért kérdezted hogy hány nevem van a gyk-n. :V
2010. febr. 14. 21:36
 27/27 A kérdező kommentje:
Oh, hát grat Sherlock.
2010. febr. 15. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!