Hol találok még egy olyan őrültet, mint én?
Figyelt kérdés
16/L2009. okt. 4. 09:19
2/27 anonim válasza:
Ha kicsit bővebben kifejtenéd, hogy a te esetedben mit jelent az, hogy őrült, akkor meg tudnám mondani, hogy olyan vagyok-e, mint te, vagy sem... :D
3/27 anonim válasza:
Itt mindenféle örültet találhatsz,én azt hiszem
5/27 anonim válasza:
én vagyok a legnagyobb örült xD betegesen hülye vagyok. és sokan utálják ezt a tulajdonságomnat XD
6/27 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem is tudom milyenre gondoltam. Nem olyan aranyosan dilisre, hanem olyan idegbetegre, mint én. Nem értem, hogy miért csinálnak a többiek ezt vagy azt, nem is vagyok olyan, mint a többiek... szóval olyan "sajátos", vagy "intellektuálisan független", esetleg "magának való".
2009. okt. 4. 11:29
8/27 anonim válasza:
szia. én a kommented alapján szinte minden pontnak megfelelek, + 21 éves fiú vagyok. és lehet vagyok olyan őrült mind te.
9/27 anonim válasza:
Őrült mindenhol akad.
Itt meg elég nagy a választék.
Csak katt a humor feliratra.:)))
10/27 anonim válasza:
Minimum egyet máris találtál, én is ilyen vagyok. 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!