Szerintetek milyen a hangom?
Tudom a végét elsiettem. Szóval a kérdés az lenne, hogy csak ez a zene nem áll jól, vagy inkább ne is próbálkozzak. :DD
Elsietted volna a végét?
Jó indulatú leszek és adok neked egy nemet. Falunapokon jó lesz, de egyéb babérokról ne álmodozz.
Hát nem is az. :D Általánosba nem lehetett rólam kb. levakarni az énektanárt mert mondta hogy nagyon jó hangom van. Már rá szállt a barátaimra, szüleimre is hogy vegyenek rá engem hogy menjek az énekkarba mert nagyon jó hangom van, és hogy ez nem fog változni mert ő felismeri ezeket.. :D
Aztán amikor 10.-es lettem az akkori énektanárom is egyesével meghallgatott, de tőlem két dalt kért, mert tetszett neki a hangom. Még zongorás kísérettel is énekeltetett... :D aztán.. most eltelt két év. :D És vagy a hangom változott meg nagyon, vagy csak az énektanáraimnak nem volt jó fülük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!