Bármilyen mód a hangom mélyítésére?
17 múltam, de a hangom alapján mindenki vagy lánynak, vagy 8-10 évesnek mond, nagyon magas a hangom (fiú vagyok)
és errre szeretnék valamit, létezik módszer a mélyítésre?
nem valami gépre gondoltam, és nem is műtétre, hanem valami hasznos dlog, ami akár lassan is pl hónapok alatt, de megmélyíti a hangom?
tudom, elvileg meváltozik, de minden barátomnak mélyebb a hangja, és én elvileg már mélyebben beszélek, mint azelőtt, de ez így nem jó :/
túl magas!
nem akarok így kérdezősködni, de a nemi szerveid kellőképpen működnek? mármint úgy értem a golyóid megvannak, minden faszán működik? ha igen, akkor ne aggódj, szerintem még simán fog mélyülni a hangod, bár nem tudom hogy mióta vagy benne a serdülőkorban (vagyis mióta van fehér cuccod :D ) ha nemrég lett, 1-2 éve akkor még én szerintem változhat, és fog mélyülni még
Nos módszereket nem tudok, műtétre feküdni ilyen miatt.. háát nem nagyon vállalnám..
Kiegészítésképpen, NEM rád vonatkozik, csak mellékesen mondom, régen, még 300-400 (vagy 400-500?)éve az egyház a kisfiúkat kasztrálta (levágta a golyóikat a srácoknak) serdülőkor előtt, így megmaradt nekik a magasabb hangjuk, és nem lett mélyebb hangjuk.
Ha gondolod akkor írj privátban nyugodtan, ott is folytathatjuk.
Megoldás: SF6 (kén-hexafluorid)belégzése :)
persze csak ideiglenesen...
Másik megoldás: az idő, és a gyakorlás...
Sok sikert!
Első:
Írok privátban
Második:
Köszi de nem ideiglenesen kell xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!