Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálod amikor dolgoznod kell...

Utálod amikor dolgoznod kell menned?

Figyelt kérdés
Középkorú férfiként mindig azzal szembesülök, hogy utálok dolgozni, és nem értem azokat akik szeretnek. Már rengeteg munkakörben dolgoztam, tevékenykedtem, és mindegyikben kaptam kisebb nagyobb elismeréseket, és panasz nem volt rám. Én mégis utálok dolgozni, nem szeretem, és mindig kényszernek érzem. Van még valaki rajtam kívül, aki beismeri, hogy utál dolgozni, bármi is legyen az a munka?
2009. okt. 3. 12:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Basszus!

Mint írtam már rengeteg munkahelyen és munkakörben dolgoztam, és jól, azaz nem lehetek lusta, ha főnökeim mindig is jutalmaztak az elvégzett munkámért. Ennek ellenére én nem örültem az elismeréseknek, és egyik sem volt jó, és belül utáltam mindegyik munkát, ezért két – három évente váltottam munkahelyet, munkakört.

Keresem, és egyszerűen nem találom a helyemet ezen a téren. Ezért s kérdeztem, hogy más is van-e így ezzel.

Aki megtalálta a hívatását, vagy szívesen végzi a munkáját, annak nagyon jó lehet, őszintén mondom, hogy pocsék érzés úgy dolgozni, hogy utálod.

2009. okt. 3. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Én szeretem a munkámat.

Vannak céljaid? Érdemes pontosan megfogalmazni azokat. Ha a munkád szorosan kapcsolódik a céljaidhoz, akkor nem lehet gond.

Így is megpróbálhatod: gyűjts össze annyi pénzt, amennyiből 1-2 évig meg tudsz élni, majd kezdj bele olyan tevékenységbe, amit szívesen végzel. Amíg a félretett pénzből élsz, addig kiderülhet, hogy a kedvenc elfoglaltságod is lehet nyereséges. Ha esetleg nem jön be, akkor vissza lehet térni egy olyan munkakörbe, amit bár nem szeretsz, de anyagi hasznot hoz.

2009. okt. 6. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerencsére még nem... de már most félek tőle!

14/L

2009. nov. 11. 20:09
 14/15 anonim válasza:
36/F. Nem utálok dolgozni úgy általában, de már 4 éve vagyok egy helyen és úgy látszik ennél jobbat már nem tudok találni (ez a legrosszabb benne), és már nagyon utálom a munkahelyemet!
2010. máj. 27. 23:34
 15/15 anonim ***** válasza:
énis utálok dolgozni, pedig még csak gyakorlaton vagyok, egyszerüen nem birom elviselni, hogy napi 8 vagy több órán átt ott kell unatkoznom, hiába végzek már jóval előbb mindennel, kitalálnak még valamit hogy szivassanak. Az a legszörnyübb, hogy aki csak a gyereket szüli halomra meg lop az jól megél a másikból...18/F
2010. jún. 8. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!