Utálod amikor dolgoznod kell menned?
Basszus!
Mint írtam már rengeteg munkahelyen és munkakörben dolgoztam, és jól, azaz nem lehetek lusta, ha főnökeim mindig is jutalmaztak az elvégzett munkámért. Ennek ellenére én nem örültem az elismeréseknek, és egyik sem volt jó, és belül utáltam mindegyik munkát, ezért két – három évente váltottam munkahelyet, munkakört.
Keresem, és egyszerűen nem találom a helyemet ezen a téren. Ezért s kérdeztem, hogy más is van-e így ezzel.
Aki megtalálta a hívatását, vagy szívesen végzi a munkáját, annak nagyon jó lehet, őszintén mondom, hogy pocsék érzés úgy dolgozni, hogy utálod.
Én szeretem a munkámat.
Vannak céljaid? Érdemes pontosan megfogalmazni azokat. Ha a munkád szorosan kapcsolódik a céljaidhoz, akkor nem lehet gond.
Így is megpróbálhatod: gyűjts össze annyi pénzt, amennyiből 1-2 évig meg tudsz élni, majd kezdj bele olyan tevékenységbe, amit szívesen végzel. Amíg a félretett pénzből élsz, addig kiderülhet, hogy a kedvenc elfoglaltságod is lehet nyereséges. Ha esetleg nem jön be, akkor vissza lehet térni egy olyan munkakörbe, amit bár nem szeretsz, de anyagi hasznot hoz.
Szerencsére még nem... de már most félek tőle!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!