Utálod amikor dolgoznod kell menned?
Figyelt kérdés
Középkorú férfiként mindig azzal szembesülök, hogy utálok dolgozni, és nem értem azokat akik szeretnek. Már rengeteg munkakörben dolgoztam, tevékenykedtem, és mindegyikben kaptam kisebb nagyobb elismeréseket, és panasz nem volt rám. Én mégis utálok dolgozni, nem szeretem, és mindig kényszernek érzem. Van még valaki rajtam kívül, aki beismeri, hogy utál dolgozni, bármi is legyen az a munka?2009. okt. 3. 12:55
1/15 anonim válasza:
Igen, ezzel én is így vagyok-és szerintem még sokan mások is. Azért van ez így mert ebben az országban NEM azért dolgozunk hogy jól, jobban éljünk, hanem azért hogy ne haljunk éhen. Nem tudom mikor lesz ebben az országban valamilyen pozitív változás, de már kib.szottul jó lenne "elindulni" a nyugati életszínvonal felé. 21/f
2/15 anonim válasza:
Meg lehet érte kövezni, de szeretek dolgozni és szeretem a munkámat. Talán mert tényleg azt csináéom amit mindig is szerettem volna és bár a végzettségemmel találnák jobban fizető munkahelyet is, de ha kevesebbért is, valóban azt csinálom ami mindig is a vágyam volt. Persze vannak olyan napok, amikor nincs kedvem felkelni és elindulni munkába, de ha már benn vagyok, akkor élvezem.
3/15 A kérdező kommentje:
Számomra az a legszörnyűbb, hogy hiába próbáltam ki magamat, sok munkakörben, és hiába voltam mindben jó, én mégis utáltam mindet. Lehetséges, hogy nincs az a munkakör, tevékenység, amiben nem csak jó lennék, de jól is érezném magamat.
2009. okt. 3. 13:16
4/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen csak lusta vagy? Vagy tényleg nem találtad meg azt, ami érdekelne.
5/15 A kérdező kommentje:
Lusta? Nem, nem fekszem egésznap az ágyban. Egyszerűen csak nem találom a helyemet.
Vannak tevékenységek, amiket szívesen elvégzek, csak abból nem lehet megélni, vagy ha lehet is nem tudom hogyan.
2009. okt. 3. 13:23
6/15 anonim válasza:
Én még csak most kezdtem el dolgozni szeptemberben egy gimnáziumban. Szeretek órákat adni, a diákok is kedvesek velem. Ezzel nincsen gond. Viszont van egy-két "kedves" kolléga, meg a fizetésem sem éppen az csillagokat hozza le nekem, szóval nekem olyan felemás.
7/15 anonim válasza:
gyűlölöm, néha szívesebben halnék inkább meg, de hazajönni viszont szeretek, és akkor lemaradnék arról is.
8/15 anonim válasza:
Nemcsak az a lusta, aki egész nap fekszik, hanem az is lehet, aki dolgozik ugyan, de azt nézni is rossz, annyi lelkesedéssel.
9/15 anonim válasza:
Nem azt írtad, hogy lusta és, hogy nincs lelkesedése. Kívülről gondolom nem látszik rajta, hogy utál dolgozni! Én 24 éves vagyok, 2-3 éve dolgozom és én már most utálok bemenni. Pedig nem bírom elnézni, ha függőben marad valami, mindent pontosan és jól megcsinálok, mégis utálom.
10/15 anonim válasza:
Ha ennyire utáljátok amit csináltok, akkor miért nem kerestek vagy tanultok mást? Hogy lehet a nap nagyrészét olyannal tölteni, amit már reggel utáltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!