Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik kérdéseket utálod,...

Melyik kérdéseket utálod, amikor kérdeznek róla?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésekre gondolok, amit ha megkérdeznek tőled akkor ideges leszel vagy szomorú vagy valami hangulatváltozás megy benned végbe.
2009. aug. 13. 19:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

nem örülök annak ,ha arról tudakozódnak,hogy kibe vagyok szerelmes

hosszú histrória :(

2009. aug. 13. 19:09
 2/20 anonim ***** válasza:
77%

terhes lehetek-e (ez napi szinten kérdés, olyannyira h kort már nem is írnak a kérdezők mert tudják h így nem hurrogják le őket, de tévednek)

elég nagy a farkam? leírja az adatot az illető utána elvárja, h mindenki nyalizzon neki h ellennék vele

lefeküdjek-e a barátommal? azt csinál amit akar

több ien kérdés nincs

2009. aug. 13. 19:09
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
ha idegenek a szexről kérdeznek,semmi közük hozá...
2009. aug. 13. 19:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Te kosarazol?
2009. aug. 13. 19:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
kosarazol?:O
2009. aug. 13. 19:42
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

és van kiszemelted már?

te dobtad őt?

naaaa, meséld el a szakítást! (NEM BAZZMEG, HUSZADSZOR IS AZ A VÁLASZOM, HOGY NEEEEEEM!!)

jársz most vkivel?

miért tetted ezt velem? (exem)

2009. aug. 13. 19:57
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

ma olvastam, elkaphatja-e ujszülött gyerekem a hüvelygombát, ha egy ágyban alszunk, na meg

15 cm az normál méret?? Lemértem -mondja a kérdezö, szerinte igen ( mármint norm a méret ) akkor mér kérdez: de kikéri a véleményünket, ja meg

megjött a" menzim " de kevés, lehet akkor mégis terhes vagyok, mert feszül a mellem..??

ja de volt ma netes kérdésbe: seedelni lehte ugy ha ki van kapcsolva a gép??? Na ja.... :D ennyi jutott most eszembe.

2009. aug. 13. 20:03
 8/20 A kérdező kommentje:
Látom van aki nem érti...Én azokra a kérdésekre gondoltam amit tőled kérdeznek az életben, munkahelyen, stb., nem a gyakorin, de azért köszi azokat a válaszokat is.
2009. aug. 13. 20:31
 9/20 anonim ***** válasza:
71%

Miért nem mész el dolgozni ???

( amúgy engem is iritál de egy érettségim van nem megyek vele semmire, főleg most, de próbálok másra gondolni, és nem ebbe beleőrülni, és már szépen beálltam arra hogy jó így most....)

2009. aug. 13. 20:31
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen nem akarsz dolgozni?De senkit nem zavar hogy 3 hete volt egy térműtétem arra senki sem gondol h. az eléggé fáj ha napi 8 órát kell állnod úgy h. mind2 térded szar és az egyiken még friss a közel 15 cm-es vágás.Meg mikor alig húzom magam után a lábam és megkérdezik:csak nem fáj a lábad:DImádom az ilyen embereket:S
2009. aug. 13. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!