Melyik kérdéseket utálod, amikor kérdeznek róla?
nem örülök annak ,ha arról tudakozódnak,hogy kibe vagyok szerelmes
hosszú histrória :(
terhes lehetek-e (ez napi szinten kérdés, olyannyira h kort már nem is írnak a kérdezők mert tudják h így nem hurrogják le őket, de tévednek)
elég nagy a farkam? leírja az adatot az illető utána elvárja, h mindenki nyalizzon neki h ellennék vele
lefeküdjek-e a barátommal? azt csinál amit akar
több ien kérdés nincs
és van kiszemelted már?
te dobtad őt?
naaaa, meséld el a szakítást! (NEM BAZZMEG, HUSZADSZOR IS AZ A VÁLASZOM, HOGY NEEEEEEM!!)
jársz most vkivel?
miért tetted ezt velem? (exem)
ma olvastam, elkaphatja-e ujszülött gyerekem a hüvelygombát, ha egy ágyban alszunk, na meg
15 cm az normál méret?? Lemértem -mondja a kérdezö, szerinte igen ( mármint norm a méret ) akkor mér kérdez: de kikéri a véleményünket, ja meg
megjött a" menzim " de kevés, lehet akkor mégis terhes vagyok, mert feszül a mellem..??
ja de volt ma netes kérdésbe: seedelni lehte ugy ha ki van kapcsolva a gép??? Na ja.... :D ennyi jutott most eszembe.
Miért nem mész el dolgozni ???
( amúgy engem is iritál de egy érettségim van nem megyek vele semmire, főleg most, de próbálok másra gondolni, és nem ebbe beleőrülni, és már szépen beálltam arra hogy jó így most....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!