Miért van az társaságban, hogy ha te nem nyitsz akkor nem nyit más sem?
Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel, valami ismerősöd elvisz a saját társaságába, így van egy ember akit ismersz, de minimum 2 vagy 3 vagy még több akit nem ismersz. Ha te nem nyitsz feléjük akkor ők qrvára nem nyitnak, és vagy csöndben vagy vagy az ismerősöddel tudsz dumálni. De ha meg kezdeményezni akarsz, akkor azt hogy? Amikor tök ismeretlen mindenki, semmit nem tudsz róluk, hogy kezded az egészet? Ha meg nem beszélgetsz, akkor meg azt gondolják hogy te egy hülye vagy, mert arról aki csendes, mindig ezt gondolják, azt hogy miért arról fogalmam sincs. Pedig az ismerősöddel, akit ismersz, és mondjuk ketten vagytok, akkor nagyon jól érzed magad és jól eltudtok dumálni.2013. máj. 19. 21:56
1/6 anonim válasza:
kezdeményezés: "ki játszik a metin2-vel?"
AASDS:ASD:ASASDAD :dddd
2/6 A kérdező kommentje:
nem fogja tudni senki hogy mi az
2013. máj. 19. 22:29
3/6 anonim válasza:
látom te tudod te vérbeli Vér István :D
4/6 anonim válasza:
Úú, velem is ez volt nemrég. Olyan kellemetlenül éreztem magam, én tök kussban álltam, és körülöttem mindenki beszélgetett, és az sem igazán foglalkozott velem, akit ismertem. :( Pedig ha ketten vagyunk, akkor tényleg tök jól elvagyunk.
5/6 anonim válasza:
Általában a félénk és/vagy introvertált emberek nem kezdeményeznek. Utóbbiak azért, mert ők jól elvannak társaság nélkül is.
Szerintem nem gondolják hülyének a csendes embereket, inkább félénknek vagy maguknak valóknak.
6/6 Mcgalagony17 válasza:
Látod, ez egy fogós kérdés. Valszínűleg azért van ez, mert a nagyobb közösség-, osztályközösség, baráti kör teljesen mindegy-, már egy kialakult szerveződés, ezért az új tagnak kell nyitni, alkalmazkodni. Igazad van Kérdező, én sem értem, miért nem lehet ez az összecsiszolódás kölcsönös, miért nem fektet bele mindkét fél egyforma energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!