Miért nem tudok társaságban enni? L
Egyszerűen nem "megy". Kényelmetlenül érzem ha sok ember között kell ennem(pl étteremben,suliban,akárhol). Az a gond hogy kínosnak érzem,vagy nem is tudom...talán attól félek hogy "hogy nézhetek ki"?Vagy mi?És mindig így "furán" estek ilyenkor.De miért?:D Egyre gázosabb.
És az az érdekes,hogy itthon,vagy rokonoknál tudok enni.
Ez miért lehet?
15l
Ennek mi köze a szexhez?
Egyébként én is ilyen voltam, de koliba hozzászoktam a dolgokhoz. Szerintem nincs ezzel baj nem kell foglalkozni vele, ha rá leszel kényszerítve majd hozzászoksz, ha nem akkor meg nem eszel tömegbe és kész.
Én is sokszor vagyok így, de nincs mit tegyek ellene így hát elfogadom... Próbálom ezt nem kimutatni meg ilyenek..
amúgy rocker vagy? :D
Én is ilyen vagyok. Suliban én sem ettem soha. Sőt egyetemen sem, még ha reggeltől estig bent is voltam. Egyszerűen éhes sem voltam ha tudtam, hogy mások előtt kell ennem.
Aztán nemrég óta kezdtem el dolgozni. A munkahelyemen kötelező délben együtt ebédelni. Így muszájból én is eszek, de nem szívesen. Szerencsére nem nagy létszámú az osztály, így csak 6-an eszünk együtt, de nekem ez is sok. Az meg hülyén venné ki magát ha én egyedül elkülönülnék az irodámban ebédidő alatt, amíg a többiek esznek és pletykálkodnak.
Szociális fóbia
"Legtöbbször a nyilvános beszédtől és a közös étkezéstől való iszony formájában jelentkezik."
Forrás:
Szóval ne félj, egyáltalán nem lehet gáz! Egyél nyugodtan... előbb-utóbb majdcsak elmúlik, ha szembeszállsz ezzel a félelmeddel! ;)
A lényeg, hogy csinálni kell, vegyél erőt magadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!