Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért vagyok életben?

Mért vagyok életben?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Már miért ne lennél?
2013. máj. 19. 20:11
 2/10 anonim válasza:
Segíthetünk valamiben?
2013. máj. 19. 20:11
 3/10 anonim válasza:

Mi a baj? Írj privit ha gondolod...

3 gyerekes anyuka.

2013. máj. 19. 20:17
 4/10 anonim válasza:
írd le pár szóban, ha segítségre van szükséged! Egy ilyen dologgal ugye tudod, hogy nem szoktunk "viccelődni" ???
2013. máj. 19. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
túl sok "Csoda, hogy élek" c. discovery-s sorozatot néztél?
2013. máj. 19. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Talán mert már megszülettél,de még nem haltál meg. De ne aggódj az is eljön.
2013. máj. 19. 22:52
 7/10 A kérdező kommentje:

nincs semmi baj, csak úgy kérdeztem, hogy mért vagyok életben,

ha belegondolok, és mélyen merengek rajta!! :DD

2013. máj. 20. 10:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, ez nagyon értelmes kérdés.
2013. máj. 20. 12:14
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi
2013. máj. 20. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A rövid válasz: azért vagy életben, mert még nem fejezted be a szuszogást.

Hadd szedjem ízekre a kérdésed. Legalább 2 van benne. Mi okból ill. mi célból vagyok életben -melyiket kérdezted? Melyik érdekel?

Az okát ismered, ha elmúltál hetedikes, akkor tanultátok biológiából. Ha nem vagy még hetedikes, akkor megsúgom, Édesapád és Édesanyád nagyon szerették egymást, így lettél Te.

A második kérdés megválaszolásába sok filozófus, meglehetős mennyiségű vallásalapító bicskája is beletört, valamint sok pszichológuson is kifogott. Én se ismerem a jultimét űberfasza választ e kérdésre, de az én válaszom legalább használható, továbbá szabadságot ad Neked. Hátránya, hogy elfogadásakor automatikusan megszűnik a felelősséged átruházhatósága, hahaha!

Szóval szerintem azért élsz, az a célja az életednek, mai célt Te adsz neki. Jogodban áll az ismert világ legszorgalmasabb söröskupakgyűjtőjének, a hidegfúzió feltalálójának vagy a legszexibb bútorimitátornak lenned, Te döntöd el. Minthogy az árát is Te fizeted, az okozatait kisebb-nagyobb körök után Te kell viseld.

Üdv R. Jó merengést. Jó szuszogást!

2013. máj. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!