Elmondanátok rólam a véleményeteket?
Gyengén látó vagyok, a bal szememre semmit sem látok. Látszik, mert kisebb, mint a jobb szemem. 168 cm magas vagyok, duci. Az arcom se szép. A személyiségemmel is vannak "bakik". Nagyon nehezen tudok megnyílni idegenek előtt, ami azért nem a legjobb. Kevés barátom van, de őket imádom :) Nem igénylem annyira a társaságot, szeretek egyedül lenni. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy soha nem mozdulok ki, de jóval kevesebbet, mint a többi korombeli fiatal. Anyutól gyakran megkapom, hogy nővérem anno már ennyi idősen csavargott és pasizott. Úgy érzem, hogy komolyabb dolgokat is meglehet velem beszélni. Az érzéseimet nem túl gyakran mutatom ki.
Tegnap elgondolkoztam azon, hogy vajon fogok e valakinek kelleni. Gyakran érzem azt, hogy a látásom miatt máshogy kezelnek, akik nem ismernek, pedig szerintem én is olyan vagyok, mint a többiek. Azon, hogy nem mozgok annyit társaságban, ők sem tudnak változtatni.
Nektek mi a véleményetek rólam? Úgy érzem, mintha selejtes lennék ilyen téren.
15/L
nekem tényleg mindenkivel minden rendben van
akkor én valódi szent vagyok?
Nagyon negatív képet festesz le magadról.Nekem legalábbis ez jön le abból amit írtál.Ez alapján nagyon nehéz véleményt alkotni rólad,nem is mondok.
Még fiatal vagy,rengeteg időd van,hogy változtass az alakodon és a külsődön.Rendszeres mozgás,diéta,idővel jól fogsz kinézni.
Fel a fejjel és ne legyél magadhoz ilyen kritikus.
Kb ugyanilyen vagyok a látást és a testalkatot kivéve (én meg túl sovány vagyok :D)
Én tudnálak értékelni :)
Képet mutatnál privátban. Nem hiszem, hogy bármi baj lehetne veled. Sokan csak be beszélik maguknak...
Ó, akkor Te nem tudsz 3D-t nézni a moziban? Szegény.
Anyudnak gratulálok, hogy pasizni meg csavarogni küld 15 évesen.
Nekem szimpatikus vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!