Hogyan törjek ki a jókislány szerepből?
Figyelt kérdés
egyszerűen már jó ideje azt érzem hogy elegem van abból h én vagyok a jó tanuló, itthon mindig rendes, bulizni nem járó...stb. jókislány. hogy változtathatnék ezen? ( a dugasd meg magad részegen és hasonló kommenteket mellőzzük)
16/L
2013. máj. 19. 13:42
11/15 anonim válasza:
Szerintem meg válaszolni kellene a kérdésére nem a kategóriába belekötni.
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó kommentelő:D
2013. máj. 19. 20:14
13/15 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod, hogy te milyen vagy. Nem szimpla szerepek ezek vagy csak megjátszani akarod a dolgokat? Élj úgy, ahogy jónak látod. Ki és mi tart vissza? Ha nem akarsz jó tanuló lenni ne tanulj, ha nem akarsz bulizni nem járó lenni, akkor meg menj el bulizni. Ebbe mi olyan nehéz? Szerintem meg inkább ne rontsd el a jövődet ezzel, bulizni meg tanulás mellett is tud az ember. Inkább legyél egy laza jó kislány és ne olyan mint a mostani átlag, akiknek bulikból áll az életük és havonta mással járnak.
14/15 anonim válasza:
Ne akarj bulis ribi lenni nem jó az :D
15/15 anonim válasza:
csináld azt amit többiek.járj bulizni,ne rakj rendet,ne mosogass,ne tanulj.
kb ilyenek.
De ha élvezed az életed,akkor nembiztos,hogy kikéne törni a szerepből mert lehet,hogy neked ez nem szerep,hanem az vagy egy jókislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!