Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet kijönni egy...

Hogyan lehet kijönni egy hónapok óta tartó LSD tripből?

Figyelt kérdés
Történt egy egóvesztéses LSD utazás,pánikrohammal vegyítve,és még mindíg nem jöttem ki belőle teljesen.Az agyam visszaállt,már tudom hogy én vagyok én csak épp a jelentését nem.Ugyanis nem érzem a testemet,idegen vagyok magamnak,trippesen is látok,olyan az egész mintha nem élnék.Próbálkoztam már több orvossal is és az ő szereikkel,de túl gyengének bizonyult mindegyik.Ajánlottak már egy másik LSD utazást is,hogy az kihozhatna,de ezidáig még nem mertem ilyesmivel próbálkozni,hátha csak ront a helyzeten.Ti mit gondoltok?
2009. okt. 2. 19:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondok a tripről a valóságba való visszatérésre a legjobb út a kétkezű munka és a mindennapi rutin :) én is ennek a híve vagyok mivel én is veretem :)

igaz sokszor kattogok mostanában de a rutinos cselekvések visszalendítenek ÉS nem kell más fajta drogot nyomni azért hogy visszazökkenj mert az is csak egy újabb lelki traumát okozna neked :/ további sok szerencsét :)

2011. máj. 15. 07:39
 22/22 anonim ***** válasza:

Mielőtt kijössz a tripből, hallgathatnál goa trance-et.

1óra az életedből, és illik a halucinációkhoz.

Így (talán) élvezni is fogod amíg nem ,,gyógyulsz" meg.

Javasolhatom: Dj Shoom, Valje, Astrix, Goa overdose 3, és a kedvencem: Xerox & Illumination-Bass Safari

2014. jan. 1. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!