Hogyan lehet kijönni egy hónapok óta tartó LSD tripből?
szia,
csak most futottam bele a kérdésedbe az LSD-használat kapcsán.:)
ha még nézed,akkor esetleg egy tanács:OSHO-nál olvastam erre vonatkozó véleményt. van tőle egy remek könyvem is,azt tanácsolom h vedd meg mert egy próbát mképpen megér!! osho:meditáció (az első és utolsó lépés a szabadság felé)
Bár az ő ideológiája nincs annyira benne a nyugati köztudatban,de szerintem ez az ami használna neked
szerinte ez a tudatállapot amit a trip során át lehet élni,egy mélyebb meditatív állapot és a spirituális kiteljesedéssel járó dolog.a meditáció is e felé a tudat felé kalauzol csak bármi segédszer nélkül.
szerintem próbáld ki!!!veszíteni nem veszítesz vele!!
és még vmi: az önéletrajzi könyvében osho maga is említ testen kívüli élményt-azt mondta h ez a spirituális felébredéssel járó más tudatállapotból fakad..azt mondja h a meditáció előrehaladtával,kiteljesedésével változik a tudat helyzete is.és végül a megvilágosodás után már csak a testen kívül lebegsz.
hát remélem h tudtam vmi hasznos infóval szolgálni ha még aktuális a dolog.
puszi:)
tegnapi 20:12-es vagyok! örülök h hasznosnak találtad a választ és remélem h kipróbálod a meditációt..amúgy tavaly október óta javult vagy változott vmit a közérzeted?sikerült kijönnöd ebből a felemás tudatállapotból?
és egy kérdés ha van kedved válaszolni esetleg:miért akartad kipróbálni az LSD-t? mint drogot,vagy kifejezetten spirituális élménykeresésre?:)
Húsztizenkettő: Megtisztelő az érdeklődésed,köszönöm.Igen,tavaly óta rengeteg minden megváltozott,inkább a gondolkodásomban és életkörülményeimben mintsem a tüneteimben,és azóta rengeteg dolgot megtudtam az állapotommal kapcsolatban,úgyhogy a legjobb úton haladok,sokan vágynak ilyesmi tudatállapotra akik erősen foglalkoznak meditációval meg a buddhizmussal,nekem tulajdonképpen sikerült megkapnom magát az állapotot csak olyan sokkkoló volt a helyzet és egyépként annyira nem volt szándékomban efelé tendálódni hogy sokáig nemis tudtam ezzel mit kezdeni,sőt megrémített,itt a nyugati civilizációban még betegségnek is tartják,én pedig még csak most igyekszem tanulgatni mit is lehet ezzel kezdeni,az már bizonyos hogy nagyon jó dolgokra fordítható.
Szoktam meditálni,azt régebben is csináltam mikor még azt sem tudtam mi az az LSD,most persze így már teljesen másként megy.
Az LSD használat oka az volt hogy újra átéljem felnagyítva a régi fesztelen tudatállapotaimat,hogy szabadon érezzek és ne kelljen lekorlátoznom magam kötelező viselkedésformákkal.De akármilyen szépen hangzik is ez mégiscsak drogként használtam,mert elég gyakran vettem magamhoz,az élményfeldolgozással keveset törődtem,és az életvitelemen sem változtattam akkoriban a hatására,úgyhogy teljes mértékben fölösleges volt ez a buzgóság,ez így van,az utolsó adag pedig túl erős volt.
Sokat szenvedtem a helyzetem feldolgozhatatlanságával,ez pszichotikus viselkedéseket is maga után vont,még az elején,nemtudtam uralkodni magamon,de azthiszem mostanra már elmondhatom hogy sínen vannak a dolgok :)
szia,
húsz tizenkettes vagyok ismét...:)
Nagyon nagy érdeklődést váltott ki belőlem a történeted és az élményeid..esetleg ha nem éreznéd tolakodásnak ill. időd lenne akkor beszélhetnénk erről..:)
igaz,nekem még ugyan semmilyen drogalapú tudatmódosítószerrel nem volt dolgom és a keleti meditációt is csak elméletében ismerem-ott viszont behatóan,érdekelnek az ilyen jellegű tapasztalatok ugyanis én ezt meghatározó és az én életemben központi dolognak tartom ..érdekel az önfeltárás minden mozzanata és mások tapasztalata is rengeteget jelentene ebben a mai nyugati civilizációban nevelkedő minden ilyen spirituális valóság nélkül élő alvó társadalomban..:)
ha írnál egy privit az msn-címeddel azt nagyra értékelném...:) és talán, én is tudnék a témához a te részedet illetően is vmi építő,konstruktív meglátással szolgálni..:)
nagy érdeklődéssel tötlenek el a tapasztalataid..:) kíváncsi lennék..:)
puszi:)
szia,
20:12es vagyok és írtam:) nézd meg az emailjaidat azon az email-címen amivel erre az oldalra bejelizel..:-) és akkor rem. msn-en találkozunk majd..várom;):D
szióó,
20:12es vagyok..:)
nem nagyon látlak msnen eddig:P:D,ezért irtam egy emailt neked..:p;) majd lesd meg ha van időd..:)
további szép hetet a beszélgetésünkig..:D ..-ami remélem minél hamarabb megvalósul..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!