Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is vártátok hogy megjöjjön...

Ti is vártátok hogy megjöjjön a menstruációtok?

Figyelt kérdés

2013. máj. 16. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem...
2013. máj. 16. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
9%

Erről ajánlom ezt a linket, érdemes elolvasni!

[link]

2013. máj. 16. 21:21
 3/9 anonim válasza:
Én vártam. Főleg mivel elég későn jött meg, és már az összes barátnőmnek régen megvolt.
2013. máj. 16. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
nem... 20f
2013. máj. 17. 00:23
 5/9 anonim ***** válasza:

még mindig várom :(

22/f

2013. máj. 17. 07:34
 6/9 female_superiority válasza:

Én nagyon.

Már csak az anyám miatt is.

Férfiként öltözködött, beszélt, viselkedett és engem is így (akart) nevel(ni)t.

Reflexből irtózott minden dologtól, aminek kicsi köze is volt a Női Léthez.

Leribancozta az átlag csinosabb Nőket, akik kicsit is adtak magukra, engem is rettentően leszidott, kislány korom óta, ha bármi Lányos/Nőies dolgot tettem.

Persze azt sem mondta el, mi az a menstruáció, a barátnőimtől tudtam meg. Szerencsére még azelőtt, hogy elsőre átáztam volna...

Vettem egy csomag betétet, elrejtettem (No Comment), aztán titokban próbálgattam, hogy milyen érzés lesz, hogy kell beragasztani, stb.

Aztán nagyon vártam és nagyon örültem, mikor megjött, még ha fájt is :-)

Anyámat sosem érdekelte, hogy megvan-e már az Egyetlen Lányának.

Engem meg mondjuk az nem érdekel jópár éve, mi van vele :-)

Most már nem haragszok rá, sőt hálás vagyok neki. Neki hála kezdtem el kutatni, miből is áll a Női Lét és rájöttem, hogy Nőnek lenni a legnagyobb ajándék, a legcsodásabb dolog. Ha nem lett volna ennyire nőgyűlölő az anyám (!!), akkor talán sosem fedezem fel ennyire a Női Mibenlétet és soem értékeltem volna ennyire, hogy Nőnek Születtem :-)

2013. máj. 17. 19:09
 7/9 female_superiority válasza:
Bocsi, hogy kissé elkalandoztam :-)
2013. máj. 17. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vártam, meg is lepett, mikor a suliban megjött. Szerencsére nem volt ciki.
2013. máj. 17. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Én igen,már nagyon vártam.Főleg,mert az osztályban már

mindenkinek meg volt,kivéve nekem.Az anyukámnak,nővéreimnek pedig 13 éves korukban jött meg először ,én pedig már ott tartottam,hogy 2 hónap és pár nap választott el attól,hogy 14 éves legyek,így féltem,hogy nekem nem fog még 13 évesen megjönni és akkor mi lesz,ki tudja mikor fog végre...

De szerencsére még abban az évben, 12.12-én megjött xD

Most már viszont bánom..báárcsak én is úgy jártam volna mint a barátnőm..( 17 éves és még csak most jött meg neki először)

2013. aug. 5. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!