Volt már olyan, hogy vártátok, hogy megjöjjön a menstruációtok?
Igen,most várom,mert már 1 hete késik:S
16/L
hány éves vagy?
amúgy elhiszem,hogy kíváncsi vagy,de szar érzés,legalábbis nekem.sokszor azt mondom inkább pasi lennék....saajna
szerintem először mindenki várja,mert nem tudod mi is az. azt gondolod,h végre nagylány lettem.
de amikor már meg van és azzal kell szenvedned,h a betét/tampon ne csússzon el,és a vér ne üssön át a nadrágodon az elég rossz érzés. vagy,h úgy érzed,h átütött , és addig lenem nyugszol míg nem tudod ellenőrizni kényelmetlen...
a fájdalom meg a hasigörcs,ugye. nekem személy szerint nem nagyon szokott görcsölni /le is kopogom/,de van olyan akinek nagyon.
ja és az, h meddig tart egy 'ilyen'... lehet 3-tól 9 nap is...
szóval nem olyan jó ez ... -.-
:)
Amíg nem volt meg, vártam, olyan csodának tűnt és izginek. Ma már nem szeretem és nem is várom.
Ha van az a baj, ha nincs, akkor meg az. :D
20/L
ja ez az első válaszolónak írtam :)
am velem is volt már ilyen. rossz,ha nem tudod, h mikor jön :S
hát volt h már nagyon is vártam mikor 2 hónapon keresztül semmi nem volt :S
egymás után csináltam a teszteket, folyton idegeskedtünk barátommal:D
a poén, aztán kiderült h eléggé felfáztam és azért is maradt ki, meg mert idegeskedtem is nagyon xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!