Nektek mi volt a leghosszabb idő, amennyit késett a menstruációtok?
Szia!Igen,ha egy hete késik a mensid,akkor már akármelyik tesztnek ki kéne mutatnia,ha terhes lennél.Nekem soha nem volt rendszeres a menstruációm,pedig már 12 éve menstruálok.Eleinte mindig azt mondta a doki,hogy beletellhet 1-2 évbe mire rendszereződik,de sajnos nem így lett.3 évig szedtem fogamzásgátlót,akkor pontosan 28 napos ciklusaim voltak,dehát ez ugye csak a gyógyszer hatása volt.miután abbahagytam ismét a feje tetejére állt minden.Soha nem tudom kiszámítani,hogy mikor fog megjönni,mert van hogy megjön 2-3 nappal előbb,de olyan is előfordul,hogy heteket késik.Voltam hormonvizsgálaton,ott mindent rendben találtak,peteérésem is rendesen van.Ezek után a doki azt mondta,hogy vannak nők,akiknek csak szülés után áll be rendesen a menstruációjuk.Ebbe bele is törődtem,viszont most jött el az az idő,hogy babát szeretnénk a párommal,viszont kicsit nehéz így belevágni a dologba,hogy egyáltalán nem tudom kiszámítani,hogy mikor van peteérésem.
Neked azt javaslom,hogy ha a következő egy hétben sem jön meg,akkor menj orvoshoz!Ha esetenként késik pár napot,vagy akár 1 hetet is,attól még nem kell pánikba esni,mert azt okozhatja fokozott stressz,súlyingadozás,fizikai megterhelés stb.Ha viszont egy hét múlva sem jön meg,akkor érdemes orvoshoz fordulni,mert hormonális probléma is állhat a háttérben.
A leghosszabb idő amíg nem jött meg a havim 3 hónap volt, de a túlsúlyom miatt nagyon rendszertelen.
Ebben a hónapban sem jött meg...
Úgy szokott általában lenni, hogy 3-4-5 hónapig rendesen megjön aztán 1-2 hónap kimarad... és így tovább
Amúgy 12 éves korom óta megvan.
18/L
Nekem tavaly nyáron volt, hogy 4 hónapig nem jött meg. Az orvos szerint ez normális.. szerintem nem.. azóta sem állt be. Pl. most is késik 1,5 hónapja..én nem értem, hogy mi van vele..:SS
4,5 éve van meg.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!