Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem túlzás minden nap kávézóba...

Nem túlzás minden nap kávézóba menni, és ott minimum egy órát ücsörögni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 21:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy érdekes lenne Londonban élni, én biztos nem szívesen cserélnék veled, szégyellném is. (Nem árt, ha egy kicsit utánnanézel a történelemnek, és a mostani politikának!) A katedrális látványa pedig egyenesen irritálna, mivel utálom a vallást! Hahaha...

Egyébként én Muscatban (Dubai alatt, Ománban), a napsütötte tengerparton szoktam kávézni, és azért ismer mindenki, mert bizonyára szembetűnőbb jelenség vagyok, így megjegyeznek, tudják, hogy mit kérek! Amúgy nem egyedül járok oda. Itt egy link az egyik helyről, ahová szoktam menni:

[link]

Egyébként nem tudom, mi ez a nagy hencegés nálad?! A kérdés lényege az volt, hogy nem vesz-e el túl sok időt, nem pazarlás-e...

2013. máj. 27. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Mert a te kerdesed tunik hencegesnek.

Dubai? Ribanc vagy vagy takaritono? xD

Az ottani tortenelemnek is utana lehetne nezni... :)

2013. máj. 27. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Es nem tudom Londonban mit kene szegyellni...

Ellenben Dubai. Nah az a hely az nem epp a normalis ertekrendu emberekrol hires, nah meg hogy kinek mibol van ott penze.

En inkabb ezt szegyellnem... xD

2013. máj. 27. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Jah nem Dubai... de akkor is valami arab.

Csoda hogy nem eroszakolnak meg. Vagy valami arab fickoval sikerult osszekavarodnod? Lehet szoke vagy, azt imadjak... Hany feher szoke not latok Londonban a kis felver kolykokkel rohangalni... apuka meg sehol.

A hely jonak nez ki.

Mit csinalsz am kint?

En tuti nem mennek hosszu tavon ilyen arab helyekre... Eleg volt nekem par nap Hurghada-ban hogy megutaljam az egesz "kulturajukat"

Mocsok mindenhol, a pasik kb. szemmel megeroszakolnak...

Nah de nem is tudom mire szamitottam amikor mar a Jozsefvarosin is tinilanykent ezek a szinesek szo szerint kovettek egy sorral lejjebb... ket fiu. A fraszt hoztak ram...

2013. máj. 27. 21:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Az apukám pilótaként dolgozik itt, én egyetemre járok! A hely pedig tiszta, a perzsa öböl arab országait nem lehet hasonlítani az északabbra levő piszkos és primitív országokhoz. Itt minden modern, és gazdag, és szép... :)
2013. máj. 28. 06:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Tehát apuci pénzeli a kávézást... nem szép dolog... :/
2013. máj. 28. 12:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk jó... amíg megy az egyetem, addig OK!
2013. máj. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!