Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem túlzás minden nap kávézóba...

Nem túlzás minden nap kávézóba menni, és ott minimum egy órát ücsörögni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 21:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Kinek? Most azt kérdezed,hogy neked vagy kire érted a kérdést?
2013. máj. 16. 21:07
 2/17 anonim ***** válasza:
Egyedül ücsörögni itthon is tudok. Azért nem mennék kávézóba.
2013. máj. 16. 21:13
 3/17 A kérdező kommentje:
Magamra értettem!
2013. máj. 16. 21:14
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Hát akkor azt te tudod,hogy hogy gondolod,nekem túlzás lenne,nem mennék csak ritkán és addig lennék ott míg elfogyasztom a kávémat aztán lehet egy rövid ideig üldögélnék de hamar mennék.
2013. máj. 16. 21:16
 5/17 A kérdező kommentje:
Természetesen nem egyedül ücsörgök! Beszélgetünk, újságot olvasunk a barátommal. De a lényeg, hogy minden nap. Már ismernek minket a legtöbb Costa Caféban, előre tudják ,hogy mit kérünk! :)
2013. máj. 16. 21:17
 6/17 anonim válasza:
ha egyedül ücsörögnél sem lenne túlzás. a kávézóban dolgozók a vendégeknek csak örülni tudnak
2013. máj. 16. 21:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed, akkor nem.
2013. máj. 17. 00:24
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem inkabb ugy hangzik ez hogy jajj de meno Costaba jarunk minden nap.

En nem irigyellek - miert kene, mellekesen ha ilyen ertekrenddel vagyunk akkor en ezerszer "menobb" lennek- viszont szerintem ez total unalmas...

Nah meg azert fizetni egy ezrest hogy beulj egy "Costaba" egy orara...

Nah mindegy.

Ha neked ez jo am legyen.

Azt csinalsz amit akarsz, nem ertem mire varsz megerositet a kerdesbol.

Max. azt olvasom ki belole hogy jujj de trendy vagyok figyeljetek minden nap a Costaban kavezunk... -_-

/amugy meg a mai magyar viszonyok kozott nem illik ezt hangoztatni szoval remelem az ismeroseid kepebe nem tolod ezt bele, mert hihetetlen udvariatlansag mert sokan vannak akiknek alig van etelre penzuk/ tanacs egy tehetosebbtol...

2013. máj. 17. 15:37
 9/17 A kérdező kommentje:

"akkor en ezerszer "menobb" lennek"

Szánalmas! Ez nem verseny! Egyébként miből gondolod?! Hahaha...

2013. máj. 26. 19:36
 10/17 anonim ***** válasza:

Nah akkor valamennyire elkaptad a lenyeget: "szanalmas, ez nem verseny"

nah en is ezt gondolom xD mert ez a kerdes csak arrol szol hogy jujj a Costaban mar ismernek titeket, jajj de tulzas. Semmi ertelme nincs a kerdesednek a villogason kivul.

ui.: az ertekrendeddel tekintve pedig ha mar oly kivancsi vagy azert vagyok menobb mert EN a londoni Szent Pal katedralisnal szoktam kavezni meg reggelizni a Starbucksban, ketto is van, a hatsot jobban kedvelem, de az elso korabban nyit. Nah meg az uberfavorit, de onnan nincs olyan csodas kilatasom kavezas kozben mint a Szent Pal katedralis oriasi kupolaja az az Oxford street :)

Sajna itt nem jegyzik meg az embereket mert naponta tobbezren fordulnak meg naluk, es xarik ra mindenki ki mennyit kavezik mert hot hetkoznapi az egesz es nem irunk ki kerdest ra hogy jajj tulzas-e esetleg.

BURN!

2013. máj. 26. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!