Mit tennel 18 eves fejjel, ha terhesen maradnal a baratodtol, aki nem szandekozik elvenni felesegul. Ja es egyetemet is kell folytasd. Megtartanad?
Én megtartottam. Ugyan együttmaradtunk a pasival akkor, de hamar szétmentünk. Az egyetemet folytattam egyéni tanrenddel (csak vizsgázni jártam be). Gyes, szociális támogatás, egyetemi ösztöndíj (jól tanultam), egyetemi szoctám, alkalmi munkák. Így is életem legjobb döntése volt. Hamarosan találkoztam egy normális pasival, 10 éve együtt vagyunk, közös gyerekünk is van, jól élünk (nekem is nagyon jó állásom lett egyetem után).
Ha küzd valaki, meg lehet csinálni!
Szia!
Én is megtartanám. Illetve, meg is tettem:)
Bár, kicsit korábban jött, 15 évesen szültem. Holnap lesz 20 hónapos a fiam, és bár sokan elítélnek, életem legjobb döntése volt. Elhagyott miatta a családom, de új született. Szeptemberben házasodunk a kicsi apjával. Nekem jól sült el. Tanulok is mellette, gimiben, magántanulóként. Hamarosan külföldre költözünk.
De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én még sosem voltam ilyen boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!