Hogyan válhatok ilyen emberré?
Lelki erő?
Hát, ahhoz először keresztül kell menned sokmindenen, és az bizony fájdalmas is sokszor. De kezdésnek: http://www.youtube.com/watch?v=vh3zNMTSPy4
Én meg néha azon gondolkodtam, hogy szeretnék kicsit érzékenyebb lenni, mert az nem oké, hogy mindent félvállról veszek és le....om:D
Sokan azt hiszik, komolytalan vagyok, pedig ez nem igaz, csak ezzel álcázom a kőszívet...
Ilyennek vagy születni kell (mint én), vagy sok kudarcon, szomorúságon átmenni és előbb-utóbb megszokod, már meg sem érzed ezeket a dolgokat.
Ilyen ember nincs.
Mindenki letör, elfárad valamiért.
Inkább a dolgokhoz való hozzáálásban van különbség.
Egyik azt mondja. Kudarc? Belefér az életembe. Tanulok a hibából legközelebb még jobban csinálom a dolgaimat, és nem gondol rá többé.
Másik ember. Kudarc? Hát az az xy hogy mondhatott ilyet! Miért mondta. Elkezd ezeken a negatív dolgokon agyalni, és egyre mélyebbre ássa le magát a gondolataiba, ami depresszióhoz, egyéb dolgokhoz vezethet.
Melyik a helyes hozzáálás?
Tudod a hozzáálásod az egyedül a tiéd.
Miként gondolkozol a dolgokról. Rossz élmények lesznek garantáltan mindenkinek. De az már rajtad múlik, hogy dédelgeted-e a szívedben a rosszat, vagy kiűzöd, egy árva rossz gondolatot sem engedsz meg magadnak.
Szerelmi bánatot meg nem is értem. Ne fuss olyan szekér után amelyik nem vessz fel. Ennél jobbat érdemelsz. Tudod mit? Jobb, hogy még időben kiderült az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!