Veletek is volt már, hogy egy bizonyos pillanat megtörtént már?
Figyelt kérdés
Nem sűrűn,csak néha előfordul,hogy vmit úgy látok,mintha már egyszer megtörtént volna,ugyanaz a szereplő...ezt hogy hívják?mi a neve ennek a jelenségnek? amikor velem ez van,akkor mindig elgondolkozok rajta,hogy ez milyen csoda...és csak bambulok,és sokan csak kérdezik h mi bajom..:P2009. szept. 30. 22:11
2/7 anonim válasza:
Az agyféltekékhez van valami köze.
3/7 anonim válasza:
Deja Vu a neve. Mindenkinek van. Ne bambulj, hanem örülj, és vigyorogj :D
Amúgy régen azzal magyarázták, hogy az egyik szemből néhány ezredmásodperccel hamarabb érkezik a látott kép az agyba, mint a másikból, és így úgy érzed, mintha már megtörtént volna. De nem ezért van, mert egyszeműek, és vakok is beszámoltak már Deja Vu élményeikről. [link]
4/7 A kérdező kommentje:
Kösziii
2009. okt. 1. 07:23
5/7 anonim válasza:
nekem mikor dejavum van, mindig olyan, mintha ezt a pillanatot álmomban láttam volna. de lehet csak beképzelem.
6/7 anonim válasza:
Előző válaszoló, én is így érzem gyakran. Meg ha hallgatok valami zenét, akkor is valami furcsa érzés kap el, mintha hallottam volna valahol.
Igen, deja vu. Gyakori jelenség
7/7 anonim válasza:
Déjà vu, franciául azt jelenti, "már láttam". Nekem folyamatosan van... :D Vicces dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!