Hát velem is megtörtént. Elvesztettem a munkahelyem. Ti hogyan reagálnátok?
Én februárban lettem munkanélküli, de én legalább utáltam a munkahelyemet.
Nem kell kétségbe esni, mert az sem segít.
nekem tavaly októberben mondtak fel. egyből elkezdtem munkát keresni. most szeptember van, de még semmi, leszámítva 500 és 1000 közötti fölöslegesen elküldött pályázatot, és sok kölcsönpénzt interjúra utazásra.
amúgy épp én is iszom. de kölcsönből. :)
Velem megcsinálta az egyik ismerősöm azt,hogy mellékállásba kinált egy sörözős melót,az akkori munkahelyemen(amit imádtam)elég keveset kellett járnom,így elfogadtam a mellékállást. Az imádott munkahelyemről emiatt kiraktak. Dolgoztam egy hónapig a mellékállásként kapott kocsmába ahova minden délelőtt jártam és tök depressziós lettem,hogy egy ilyen szar miatt ott kellett hagynom a másikat...az új helyen utáltam dolgozni,mindig sírógörcsöt kaptam,a másik miatt,mert az nagyon szerettem. Erre nem tudtam menni egyik hétvégén és kiraktak innen is,amit nem bánok egyáltalán,csak az bosszant hogy most nem dolgozok sehol és a jót ott kellett hagynom a szar miatt...
Ne legyél kétségbeesve,majd lesz valahogy. Mondom én depis lettem,de az itallal csak óvatosan,sok eember szokott rá ilyen körülmények között...:)
Ja, teszkó árufeltöltő. xD
1 évet voltam itthon és oda SEM vettek fel. Érettségim volt, és semmi melót nem kaptam, pedig hasonlókra jelentkeztem.
Mindegy, most újra suliba járok, igazából pihenni akartam 1 évet melóval, hogy legyen valami változatosság is, de válság van. :S
Hajrá mindenkinek, lesz ez még így se! :)
Velem is az volt, hogy felakartam mondani, erre közölték, hogy már amúgy is kiakartak rúgni.Mondom magamban, Anyád!Az ember a lelkét is kidolgozza, csak ugye nem mindenki szaladgál a főnök segge után:P
Munkám nincs azóta, de majd lesz valamikor egy jobb és kész, Én így fogom fel!
Azért ezzel a tescos árufeltőtős,odamindenkitfevesznek dologgal ellenkeznék.
Anyukám február óta keres munkát és a legrosszabb gyári
minimálbéres 2 műszakos úgy kell könyörögni,hogy szabire mehessenek munkánál is 7-8szoros volt a túljelntkezés.
A Tescoba még a jelentkezési lapot se vették át már,mondván,hogy fölöslegesen várna a válaszra,ehhez ő már "tú öreg".48 évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!