Miért bírják sok jobban a nagyképű csávókat? (haverként)
van egy srác az osztályunkba, nagyon nagy képe van.. de nagyon jófej is.. énis birom meg minden..
de van egy kis csoport akikkel gólyatáborban spanoltam, és ők is jobban rászálltak erre a csávóra..
ezért velem annyira .. sőt.. inkább nem is foglalkoznak..
pedig én suli után megyek velük még dumálni, ő megy haza.. és még az sem lehet hogy össze akarnak vele jönni,mert van barátnője..
én annyiban vagyok más, hogy nem vagyok olyan "vad" és csöndes, kedves(ebb) vagyok..
"éretleneknél" így megy ez, akivel lehet hülyeséget csinálni, meg vagánynak érzik vele magukat ahhoz közelednek...
egy bizonyos korig normális, de nem tom h most gimnazista vagy v fősulis, mivel manapság gimi előtt is van gólyatábor...
de sztem gimis, ott még ez a normális, és így is a jó, mert abban a korban nem kell még a komolyság, fősulin viszont már elég gáz lehet.
középsuli..
szeretnék laza, poénos lenni, de nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!