Elvonulnék egy csendes erdőbe és vadásznék életem végéig.
2013. máj. 10. 16:32
2/9 anonim válasza:
Mindent, amit erkölcsösségem és tartásom miatt amúgy sosem teszek meg.
32/N
2013. máj. 10. 16:49
3/9 anonim válasza:
Ennék, innék, szaporodnék.:)
2013. máj. 10. 18:00
4/9 anonim válasza:
Kipróbálnék néhány olyan dolgot, amire eddig nem volt lehetőségem, vagy pénzem, vagy csak féltem megtenni. Elmondanám a szeretteimnek, hogy szeretem őket, ezt tettekkel is illusztrálnám.
2013. máj. 10. 18:03
5/9 anonim válasza:
Odamennék a lányhoz, aki tetszik és megölelném majd egy finom csókot adnék az ajkára.
2013. máj. 10. 19:43
6/9 anonim válasza:
Kiülnék a napra és végre pihennék 1 napot, megnyugodnék hogy a földi szenvedéseimnek vége, és ateista lévén elmondanék egy imát csak azért nehogy újraszülessek eme sz@r bolygóra.
2013. máj. 10. 19:47
7/9 anonim válasza:
megpróbálnék még egyszer a lelkére beszélni egy elég rossz útra tévedt barátnőmnek, plusz megkérném a családomat, hogy folytassák szépen tovább az életet aztán majd találkozunk :D
a válasz attól is függ hogy mindenki meghalna vagy csak én egyébként
ha világvége akkor tengerparton a párommal bevárnám és kész :D
2013. máj. 10. 23:49
8/9 anonim válasza:
hát ami a legfontosabb az, hogy elmondanám a srácnak, hogy mennyire szeretem..
2013. máj. 12. 12:40
9/9 anonim válasza:
Bakancslista?
Az egesz eletemet ugy elem hogy ha meghalok akkor ugy gondoljak vissza nah erre befizetnek meg egyszer, klassz volt.
Ha csak 1 napom lenne akkor sztem megkernem az ismerosomet hogy vigyen el merulni egyet a capakkal a Tropicariumba, mert multkor a buvarszafarin Egyiptomban mivel en kezdo voltam nem merulhettem amikor a hajonal volt egy capa...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!