Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ebben az esteben?...

Mit tegyek ebben az esteben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Elfelejtettem egy versenyt (pontosabban későbbre emlékeztem), és késő lett volna már hazaszólni, ezért szóltam a csapattársaknak, hogy nem tudok menni. Azt mondták, akkor XY beugrik helyettem. Erre megjelent az illetékes tanár, és óra közepén elkezdett az egész osztály előtt üvöltözni velem. Két tanár kereszttüzébe kerültem, és az osztálytársaim is végig kérdeztek. Egyszerre próbáltam megmagyarázni az összes kérdést, de azt hiszem, sőt, biztos vagyok benne, hogy az illetékes tanár a nem neki szánt válaszra figyelt. Közben áramoltak nekem és rám a megjegyzések. Az órát tartó tanár azt mondta, most hatalmas csorba esett a megítélésemen, és hogy az osztálytársaim soha többé nem fognak bennem bízni. Segítsetek, mit tudnék csinálni?

#óra #tanár #önismertet
2013. máj. 9. 20:49
 1/2 anonim válasza:

Nézd meg te mit gondolsz az esetről? Ne másra hallgass, hanem magadra. Ha nem hallgattad volna a tanárok megjegyzéseit, akkor most mit gondolnál magadról?

Ott a válasz.

Az igaz, ami neked igaz.

2013. máj. 9. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Ember vagy tehát hajlamos a felejtésre, ha ezt a tanárok és a "barátaid"/osztálytársaid képtelenek felfogni, elfogadni akkor csak sajnálni tudom őket.

Amúgy nem igazán tudom felfogni a dolog komolyságát, egy normális suliban nem rendeznének ilyen vitát, bár nem tudod milyen kaliberű versenyről van szó, de gondolom semmi extra, ha csak úgy betudtak valakit a helyedre állítani. Szerintem rendesen bajok vannak a sulidban a fejekben, ill. az sem normális, hogy egy ilyen "semmiségen" ennyire beparáztál. Ne próbálj mindenkinek megfelelni, lazulj el egy kicsit, mert elég feszesnek tűnsz és lehet, hogy csak te nagyoltad fel a dolgot.

2013. máj. 9. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!