Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Sajnos a saját hülyeségem miatt sikerült összehoznom ezt, persze nem olyan nagy tragédia, de akkor is... Szóval nemsokára lesz egy ilyen évfolyamos tánc, és én már egy ideje gondolkodtam, hogy kit "pályázzak meg", mint táncpartnert, már nagyjából tudtam is, hogy kivel táncolnék a legszívesebben. Viszont tegnap felkért valaki más, akit alig ismerek. Egy csomó ember előtt, váratlanul tette fel a kérdést, én meg hirtelen zavaromban igent mondtam. Így visszagondolva szerintem ez egy elhamarkodott lépés volt, de most már nagyon kellemetlen lenne visszakozni, hogy "meggondoltam magam, bocs". Viszont félek, hogy most az, akivel jóban vagyok, és eredetileg vele szerettem volna menni, most csalódott lesz. Tudom, hülye voltam, de fogalmam sincs, mit kezdjek ezzel a helyzettel. Kérlek, a goromba válaszoktól kíméljetek.2013. ápr. 29. 21:16
1/1 anonim válasza:
Végezd ki,a testet eltüntetjük sósavban,a drogot bedobjuk a dunába,a fegyver sorozatszámát szétkarcoljuk,és lehúzzúk a wc-n és majd azt mondjuk hogy robbanás volt. Egyeztessük az alibiket...te velem voltál reggel 3 tól 8 ig...
Hatalmas probléma. Növessz gerincet és mond le aki fel kért vagy nyeld e a keserű pirulát és táncolj az alig ismert csókával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!