Mit tennél ebben a horror helyzetben?
Tegyük fel, hogy nyaralni mész a családoddal. Külföldre utaztok, tengerhez. Találtok szállást, a part egészen közel van, szóval minden tökély. Az egyik nap túl sokan vannak a tengerpartnak azon részén, ahol általában strandoltok, ezért inkább átmentek máshová. Itt alig van valaki, szép, tiszta hely, de nem ismeritek a terepet. Mindenki megígéri, hogy óvatos lesz. Bementek a vízbe, előkerülnek a gumimatracok. Te ráfekszel az egyikre, hogy napozz és pihenj, meg fáradt is vagy. Észre sem veszed, de álomba merülsz...
Arra ébredsz, hogy fáj a bőröd - leégtél. Bosszúsan felkelsz, magadra fröcskölsz egy kis vizet, azután felnézel, hogy megkeresd a többieket. De nem látod a partot...!
Holtra vált arccal körbenézel, és megállapítod: néhány óra alatt kisodródtál a NYÍLT TENGERRE! Egy távoli szigetet sem látsz, az alattad lévő mélységre pedig már gondolni sem mersz. Fogalmad sincs, merre visz az áramlat, hol vagy, mennyi az idő, vagy hogy keresnek-e már... Nincs nálad semmi, egy könyv vagy telefon sem. Egyedül vagy az óceán közepén, egy gumimatracon...
Mit tennél ebben a helyzetben? Küzdenél, vagy feladnád? Ne feledd: semmit nem tudsz a családodról, vagy a hollétedről...
Az utolsó mondat tetszett, engem nem zavarna.
Valószínű eveznék amíg bírnék aztán aludnék..
hát
az időt kb megálapítanám a nap helyzete alapján
aztán megpróbálok emlékezni hogy merre sodródtam
ha ez nem sikerür akkor megérzés alapján elindulok valamerre
leugrok a matracról és a vízben lennék hogy a nap ne égessen tovább és a matracba kapaszkodva evezek
és küzdök amíg csak van bennem lélek
aztán lehet hogy meghalok de legalább megpróbáltam
Még jó, hogy ilyen nem történne meg, nagyobb eséllyel zuhanok egy szakadékba.
De ha már a partot sem látnám...nem tudom, talán eveznék. Vagy várnék hogy valami hajó vagy helikopter megtaláljon.
elég buta kérdés: küzdenél vagy feladnád...
a tenger veszélyes úgyhogy alapból nem aaludnék ráadásul az alvás időpocsékolás egy tengerparton.
próbálok küzdeni. ha nem sikerül akkor legalább a cápák megreggeliznek (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!