Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Barátok lennének az ilyenek?

Barátok lennének az ilyenek?

Figyelt kérdés

Érezhetően lenéznek a 'barátnőim' amiért fodrásznak tanulok. Nekem ez tetszik, és ezt szeretném csinálni, akkor miért nem lehet elfogadni (ami szerintem alap, és barátok között természetes, hogy támogatjuk egymást)? Tudom, hogy telített a szakma, de így alakult. Mást is tanulni fogok még, ez csak az egyik szakmám lesz.

Meg kellene szakítanom a kapcsolatot velük?

2013. máj. 9. 16:15
 1/4 anonim válasza:
Nem hagy h csufojanak ne es le az o szintjukre mond meg neki k hogy:"Majd meglatom en ti hova fogtok jutni" es kesz aki hulye az hulye marad es maradjon a sajat hulyesegevel.Szerintme semi rosz nincs hogyha egy fiu fodrasz.pl az en fodraszom is fiu es olyan jol nyir szoval erol enyit.
2013. máj. 9. 16:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyébként Lány vagyok. 21 éves
2013. máj. 9. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, ismerősöm az egyik legjobb fodrász lett. Mondd meg nekik, hogy szálljanak le rólad, ez a te életed, azt csinálsz, amit akarsz, ha nem tetszik nekik, viszlát. Te se szabod meg nekik, mit kezdjenek az életükkel.
2013. máj. 9. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd megnézzük 10 év múlva, amikor egy befutott, jólkereső fodrásznő találkozik egy-két lecsúszott tyúkkal, aki annó beképzelt majom volt. :))
2013. máj. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!