Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért? Nem vagyok csúnya...

Miért? Nem vagyok csúnya mégsincs barátnőm és szűz vagyok, nem vagyok hüle mégis dohányzom,

Figyelt kérdés
sok mindent szeretnék csinálni de semmi nem jön össze,van egy dolog amit mindenképpen meg kellene tennem de nincs bátórságom hozzá...miért ijen szar az életem?? 18/F
2009. szept. 30. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem szar csak turelmetlen vagy.Mit kene megtenned?
2009. szept. 30. 00:10
 2/5 A kérdező kommentje:
dokihoz kellene mennem egy kis gondal...amúgy míóta eszemet tudom mindig rosszúl sültek el a dolgok nagyon kevés jó dolog történt velem...legyek emos vagdossam az ereim :(
2009. szept. 30. 00:21
 3/5 anonim ***** válasza:
48%

Változtass a gondolkodásmódodon!

www.thesecret.hu

Ez így nem megy, hogy ledegradálod magad!

2009. szept. 30. 00:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp el fog jönni a Te időd is, csak ne döntsd el egyből, hogy márpedig az életed sz.r. Lehet, hogy vannak, akik már 14 évesen elvesztik a szüzességüket, de vajon mit érnek el vele éretlen fejjel? Én azt mondom, a jó dolgokra érdemes várni, és teljesen felesleges arra pazarolni egy életet, hogy versenyre kelsz az ilyen felvágós emberkékkel, majd, ha nem jön össze, akkor divatból felhasogatod az ereid. Szerintem szedd össze minden bátorságod, és keresd fel a dokit a problémáddal. Ha egymagadban félsz, akkor fogj magad mellé valakit, aki elkísér. Hidd el, egy nagy akadály leküzdése rengeteget tud dobni az önbizalmadon. Ne add fel, és sok sikert Neked!

19/L

2009. szept. 30. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Veszitek észre, mennyien vannak egyedül, mennyien gátlásosak, vagy sikertelenek, mennien érzik úgy hogy zátonyra futottak, senki nem szereti őket, stb? Hát térjetek már észre, hogy nem kizárólag szex az élet! Keressétek az élet egyéb oldalait! Majd a szex is eljön a maga idejében, amikor tényleg nem csak egy felfújt léggömb lesz az, nagy ürességet hagyva maga után. Teljesítsétek ki magatokat, gyűjtsetek tudást, világképet, képességeket, zene, sport, irodalom, annyi minden van, akár az interneten is elkalandozhattok hihetetlenül széles világokba.
2009. szept. 30. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!