Miért? Nem vagyok csúnya mégsincs barátnőm és szűz vagyok, nem vagyok hüle mégis dohányzom,
Változtass a gondolkodásmódodon!
www.thesecret.hu
Ez így nem megy, hogy ledegradálod magad!
Mindenképp el fog jönni a Te időd is, csak ne döntsd el egyből, hogy márpedig az életed sz.r. Lehet, hogy vannak, akik már 14 évesen elvesztik a szüzességüket, de vajon mit érnek el vele éretlen fejjel? Én azt mondom, a jó dolgokra érdemes várni, és teljesen felesleges arra pazarolni egy életet, hogy versenyre kelsz az ilyen felvágós emberkékkel, majd, ha nem jön össze, akkor divatból felhasogatod az ereid. Szerintem szedd össze minden bátorságod, és keresd fel a dokit a problémáddal. Ha egymagadban félsz, akkor fogj magad mellé valakit, aki elkísér. Hidd el, egy nagy akadály leküzdése rengeteget tud dobni az önbizalmadon. Ne add fel, és sok sikert Neked!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!