Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent az álmom. Nektek...

Mit jelent az álmom. Nektek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Azt álmostam, hogy egy bizonyos helyzetben amelyben féltem próbáltam sikítani de nem tudtam. Jött felém a rossz egyre közeledett de nem tudtam sikítani. Mit jelent ez? Nagyon idegesítő és félelmetes volt.
2009. szept. 29. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos nem találtam meg de meg van "Krúdy Gyula ÁLMOSKÖNYV TENYÉRJÓSLÁSOK KÖNYVE" ha érdekel írj privátba és elküldöm, talán ha valami részlet beugrik akkor abban meg tudod keresni.
2009. szept. 29. 22:10
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedvességed, nekem is van álmoskönyvem de nem írja benne a síkítani nem tudast:(..minden esetre aki tudja h mi az vagy hogy volt e már neki ilyen akkor írhat:)
2009. szept. 30. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
ilyen velem is volt és engem is érdekelne
2009. okt. 1. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Az 1. vagyok. Nem hagy nyugodni h nem találom (min 10 szinonímát néztem meg, de egyik sem volt hatásos). Valamire nem emléxel? és ez visszatérő álom?
2009. okt. 1. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
valami nehéz, és félelmetes döntés előtt állsz, de nem számíthatsz mások segítségére
2009. okt. 2. 09:12
 6/6 anonim válasza:

Szia!Érdekes nekem is volt már ilyen álmom:/át tudom érezni ,hogy mit éreztél.

Nekem 6éves koromba volt utóljára.

2009. nov. 29. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!