Szinte teljesen egyedül, önerőből lehet belőlem valaki?
A teljesen egyedült úgy értem, hogy anyukám volt az egyetlen biztos pont az életemben, de márciusban hirtelen elhunyt.Jelenleg a barátjával élek,akit bár kedvelek mégsem igazi rokon.Így vehetjük úgy is hogy teljesen egyedül maradtam felnőttkoromra.
Sokat gondolkodtam a továbbtanulásomon is,de szinte lehetetlen bejutni 1-1 államilag finanszírozott helyre egyrészt,másrészt nincsen konkrét elképzelésem azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnék tanulni.
Ebbe így belegondolva kicsit félek a jövőmtől...
17L
Persze hogy lehet. Ha határozottan fogsz hozzá állni mindenhez, és tényleg eldöntöd hogy mit szeretnél és teszel is érte hogy sikerüljön, akkor nem lehet gond.
Igazából senkire nem számíthatsz, de mindig lesznek olyanok akik fognak segíteni egy bizonyos ideig, tehát mindig nem, de ismeretséggel azért könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!