Miért ilyen rosszindulatú apám? Azért le orditott mert, hogy jó a kedvem és nevetek.
Figyelt kérdés
1órán keresztül jó volt a kedvem,és leordított,hogy komolyodjak meg,milyen szánalmas vagyok,hogy nevetek mert,hogy ő nem nevetne a helyemben.. És állandóan ezt csinálja ha a jó a kedvem,szabályosan zavarja.. Pedig elég rég nevettem ilyen jókat mint most.. Régebben minden nap nevettem valamin,most meg néha néha.. 17/L2013. máj. 5. 21:16
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy olyan dolgon nevettél, ami talán tényleg nem volt olyan nevetni való? Sajnos nem ismerem a hátteret, lehet sok problémája van amit nem oszt meg veled, vagy talán alapból ilyen savanyú ember. Próbálj beszélni vele, már ha lehet vele veszekedés nélkül, mondd el, hogy ez most rosszul esett neked és ajánld fel, hogy segítesz neki ha kell, ezzel talán egy kicsit előbbre lesztek a probléma megoldásához. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Barátaim meséltek vicces sztorikat és azon nevettem.. Am ő ilyen,mindenért kötekedik,ha almát eszek az zavarja,ha szotyizok az zavarja...
2013. máj. 5. 21:24
3/3 anonim válasza:
Savanyú az apád. Ne légy olyan mint ő, maradj vidám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!