Miért van az, hogy annak dacára, hogy apám pszichológus volt és kiválóan kezel mindenfajta embert, én, a fia tele vagyok komplexusokkal, lelki sérülésekkel és önértékelési zavarokkal?
"engem használ kísérleti laboratóriumnak"
Akkor ezért vagy olyan, amilyen... Kerüld el őt, mert csak mégjobban tönkretesz!
Az utolsó mondat alanya az "élet". Lefordítom akkor magyarról magyarra:
Utálom az élet iróniáját. Ahogy azt is, hogy (AZ ÉLET) használ kísérleti laboratóriumnak.
Nyílván nem az élet, hanem az ős az, aki kisérleti labornak használt. Viszont ez egy pozitív lépés, hogy felismerted. Bizony a tökéletes szülők tökéletesre nevelt gyereke, vagy a szülők igényei szerint megformázott gyerek, ...hát kicsit zűrös sors. Ne okold magad, nem te vagy a hibás. Afogallmazásból úgy tűnik, mintha mindez múltidő lenne. Elköltöztél, vagy ....?
Ha még otthon laksz, mondd ezt: Abból vannak a konfliktusok, Apa, hogy olyan tehetségeket tulajdonítasz nekem, amelyek nincsenek meg bennem. Vagy valami ehhez hasonlót. Mindenképen le kell választanod magad, és a saját értékrended szerint élni. Sajnos egy "más" gxerek, úgy értem, más mint az elvárás, a szülők számára kudarcot jelent, a saját kudarcát, és ezt nem bírja elviselni. Ezért téged okol. Agyald ki, és gyakorold be, hogyan tudnál szép türelmesen, okosan önállóvá válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!