Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincs értelme az életnek?

Miért nincs értelme az életnek?

Figyelt kérdés

Úgy sz@r az életem ahogy van. A bűntudat egyszerűen felemészt... Függő vagyok, minden téren. (szerencsejáték, drog...) Holnap kezdődik az érettségi, nem félek tőle mert jó tanuló vagyok... de nem tulajdonítok neki nagyobb jelentőséget. Semmi értelme. Legszívesebben felkötném magam! Egész életemben csak kihasználtam az embereket. Semmi értelme, hogy éljek. Jobb lenne nélkülem az embereknek...

DE túl önző és gyáva vagyok ahogy, hogy megöljem magam. Mégis mi a francot tegyek? Teljesen értelmetlen minden...

2013. máj. 5. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kell vallásosnak lenni ahhoz, hogy olvass egy motiváló idézetet a Bibliából.

Én sem vagyok vallásos, elég annyi, ha hiszel.

2013. máj. 7. 19:15
 12/13 anonim válasza:
2013. jún. 29. 18:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Az élet értelme, hogy tegyél eleget a dns-edbe kódolt parancsnak ami az hogy szaporodj, emellett tudd annyira élvezni az életet amennyire csak lehet. röviden
2013. jún. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!