Jártatok már ugy hogy kiírtatok egy kérdést és miután kiírtátok nagyon elszégyelltétek magatokat amiért képesek voltatok kiírni?
Nem. Én pl előbb gondolkodok, mielőtt kérdezek, és rákeresek a gugliban, amit erre találtak ki.
Bár ahogy a kérdések zömét itt elnézem, a gyakorlat az, hogy agyatlanul kérdeznek az emberek.
hacsak nem ismert fel valaki a kérdés alapján hülyeség az miatt szégyenkezni,
és az mit változtatott hogy itt írtál róla, magadban mikor eszedbe jutott még nem érezted kínosnak?
Nem mert amikor kitalàltam még viccesnek tartottam h hù de kiràly felteszek egy kamu kérdèst .
Aztàn mikor már kiírtam és atolvastam jöttem rà h ùr isten én ezt tényleg kiìrtam??
Komolyan képes voltam 5 percell ezelött ezt viccesnek tartani??
Hát, ha a humorhoz teszed, nem baj, de itt azért sokan tényleg nagyon rossz érzelmi állapotban vannak, és ha sok a kamu kérdés, egy idő után meg fogják unni a normális válaszolók, és ha esetleg valakinek tényleg komoly a kérdése, akkor nem fog normális választ kapni, és az az ilyen kamu kérdéseknek lesz köszönhető.
Tehát, ha lehet, ne olyan helyre írd ki, ahol érzelmekkel foglalkoznak, itt sokkal nagyobb a tétje, mint mondjuk a politikánál, vagy ezotériánál, ott mondjuk tényleg inkább vicces, mint komoly a téma.
Szóval, ésszel csináld, van, ahol sokat tudsz ártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!