Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jártatok már ugy hogy kiírtato...

Jártatok már ugy hogy kiírtatok egy kérdést és miután kiírtátok nagyon elszégyelltétek magatokat amiért képesek voltatok kiírni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 5. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem. Én pl előbb gondolkodok, mielőtt kérdezek, és rákeresek a gugliban, amit erre találtak ki.

Bár ahogy a kérdések zömét itt elnézem, a gyakorlat az, hogy agyatlanul kérdeznek az emberek.

2013. máj. 5. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:
még nem írtam kérdést
2013. máj. 5. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert soha nem írok ki kérdést, mert mindent tudok! Amit meg nem, Google.
2013. máj. 5. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:

hacsak nem ismert fel valaki a kérdés alapján hülyeség az miatt szégyenkezni,

és az mit változtatott hogy itt írtál róla, magadban mikor eszedbe jutott még nem érezted kínosnak?

2013. máj. 5. 11:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem mert amikor kitalàltam még viccesnek tartottam h hù de kiràly felteszek egy kamu kérdèst .

Aztàn mikor már kiírtam és atolvastam jöttem rà h ùr isten én ezt tényleg kiìrtam??

Komolyan képes voltam 5 percell ezelött ezt viccesnek tartani??

2013. máj. 5. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
lol, :D am énis voltam már így, de nekem inkább a válaszaimnál
2013. máj. 5. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor, mikor kötekedő, becsmérlő válaszokat kaptam.
2013. máj. 5. 17:30
 8/8 dani900 ***** válasza:
100%

Hát, ha a humorhoz teszed, nem baj, de itt azért sokan tényleg nagyon rossz érzelmi állapotban vannak, és ha sok a kamu kérdés, egy idő után meg fogják unni a normális válaszolók, és ha esetleg valakinek tényleg komoly a kérdése, akkor nem fog normális választ kapni, és az az ilyen kamu kérdéseknek lesz köszönhető.

Tehát, ha lehet, ne olyan helyre írd ki, ahol érzelmekkel foglalkoznak, itt sokkal nagyobb a tétje, mint mondjuk a politikánál, vagy ezotériánál, ott mondjuk tényleg inkább vicces, mint komoly a téma.

Szóval, ésszel csináld, van, ahol sokat tudsz ártani.

2013. máj. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!