Ez mit jelenthet? Nekem ez fura!
Figyelt kérdés
Ezt álmodtam:
A konyhában iszok, és amikor kimentem akkor a wc-be jutott, visszamentem, és akkor már a bejárati ajtó elött voltam, kimentem! Akkor egy labirintusba kerültem és követett egy szakállas férfi! Nem tudom hogy, de valahogy tudtam hogy a labirintusnak nincs vége! a férfi mögött csak követett, de nem szólt hozzám! Amikor elegem volt hogy követett akkor szóltam neki hogy mért követsz, de azt mondta, hogy kulcs! O.o Adott nekem egy kulcsot egy valahol lévő ajtóhoz, (nekem kicsit fura volt ez a rész) pont egy ajtón álltam, kinyitottam és leestem, csak estem, estem és estem! Amikor a földre leestem akkor fölébredtem!
Nekem kicsit fura volt ez az álom? Jelent ez valamit?
2009. szept. 28. 20:36
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
A zuhanás fiatal korban minden esetben bizonytalanságot jelent, bizonyos fajta félelmet az elkövetkezőtől, de ez teljesen normális, és idővel el is múlik! Fokozhatja a félelmet a nem biztonságos családi háttér, esetleg rosz tanulmányi eredmény. Vannak olyanok, akik minden éjjel üvöltve ébrednek csuromvizesen, mert minden éjjel zuhannak. Ők már nem biztos, hogy fel tudják dolgozni egyedül, de ezek ritka esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!