Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fura lenne? (többi lent)

Fura lenne? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy tanár, aki nagyon közel áll hozzám, szinte olyan, mintha vmi pót-szülőm lenne. És nyugdíjba megy, és én, mióta megtudtam, azóta tisztára le vagyok lombozódva, rossz a közérzetem, többet sírok. Tudom, hogy kapcsolatban van a 2 dolog. Én alsós koromban is nagyon tiszteltem, és már akkor is éreztem valamiféle kötődést hozzá, és most, hogy csak 1 évet láthattam, ez így nagyon rosszul esik... És egyszerűen, ha találkozom vele, akkor tök jó meg minden, de ha hazaérek vagy mittudomén, egyből szomorú leszek... Érzem magamban, hogy ez nem normális! Nem szeretnék olyan válaszokat, hogy szerelmes vagyok belé, stb!
2011. ápr. 20. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Cseréljetek címet, és maradjatok kapcsolatban!
2011. ápr. 20. 21:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Nehezen, gépe sincs... De azért köszi (=
2011. ápr. 20. 21:02
 3/9 Neménvagyokaz ***** válasza:
Szerintem az első válaszoló lakcímre gondolt.
2011. ápr. 20. 21:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet, dehát azt is tudja, meg én is, hogy hol lakik... Reménytelen...
2011. ápr. 20. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is volt mar ilyen,de leadta az e-mail cimet es meg irogattam neki,visszairt,meg minden oke.

Viszont emiatt rengeteget idegesitettek az osztalytarsaim.

Amugy biztos o is szerete veled majd talalkozni,telefonja biztos van.Majd megbeszelitek es kimentek valahova.Most hulyen hangzik,hogy hivod a tanaros talalkozni,de ez neki it tetszene.Biztos orvend amikor latja,hogy a diakja mennyire tiszteli ill. szereti ot!

2011. ápr. 20. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha kölcsönös ez a tanár-diák szeretet, akkor tartható a kapcsolat: telefonon, levélben, találkozgatva.

Nekem a középiskolában volt egy ilyen tanárom, akit nagyon szerettem; elkértem a címét-számát, megadta... és még ma is, 16 év elteltével, nem csak hogy tartjuk a kapcsolatot, de elmondhatom, hogy mára az egyik legjobb barátom lett. Pedig 29 év korkülönbség van köztünk.

Szóval minden lehetséges! Szerintem bátran kérd el a tel.számát!

Szép napot neked:

ParlanDo

2011. ápr. 23. 20:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, várom a további válaszokat. Az utolsó válaszolónak üzenve, szerintem kölcsönös, együtt járunk templomba, versenyekre, és egy röpke sztori: nemrég a templomban volt a kóruspróba, és nem volt nálam kabát, és mivel úgy gondolta, hogy megfázhatnék (pólóban voltam), nekem adta a sálját.
2011. ápr. 23. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez volt: nekem a töritanárom 2 év tanítás után elment anyaságira. Jövőre jön vissza, persze én meg idén végzek -.- De azóta mindig e-mailezünk, nyáron elmegyek hozzá, gyakran bejön suliba a kisfiával, akkor beszélünk. Nagyon sajnáltam, hogy elmegy, de a kapcsolat nem szakadt eg szerencsére :) Most is visszasírom, mert azóta csapnivalók a töritanáraim :P
2011. máj. 8. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Apakomplexus
2011. máj. 8. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!