Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Magyarok, miért kell egymást...

Magyarok, miért kell egymást bántani, miért nem lehet összetartani?

Figyelt kérdés

Már jó sok éve Angliában élek, és észrevettem, hogy az angolok, a lengyelek, a muszlimok meg minden más nemzet tagjai összetartanak, míg a magyarok...nyírják, ölik egymást.

Most komolyan, ez a sok gyűlölet mire jó? Miért kell egymásnak rosszat kívánni? Miért kell csúfolni, diszkriminálni egymást?

Párszor kiírtam pár kérdést és még interneten keresztül is egy vadidegen beszól nekem, ennek mi értelme van?

Én már szégyelem is, hogy magyar vagyok, egyáltalán nem vagyok patrióta. Igyekszem is elelvadni az angolok közé, mert Anglia sokkal többet tett értem, segítenek nekem, míg a saját hazámból elüldöznek. az iskolából, a házamból. Borzasztó!

Ti magyarok, most komolyan, miért vagytok ilyenek? :(

2013. máj. 2. 22:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én is Angliában élek, és nem utálom a magyarokat, segítettem már sokszor sok mindenkinek. Én nem szégyellem hogy magyar vagyok, sőt örömmel vállalom is itt kint. Az angol kollégáimnak nem győzők mesélni kis hazánkról hogy milyen szép, mennyi gyönyörű hely van ott. Idén nyáron is 2 kollégám eljön Magyarországra mert már nagyon kíváncsiak rá..

De hogy válaszoljak a kérdésedre.

A legtöbb magyarral az a baj, hogy nem barátkozni akarnak, nem egy jót beszélgetni, hanem munkát akarnak másoktól. Szállást akarnak, ha lehet ingyen.

Voltam magyar találkozón, hátha barátság alakul ki valakivel. De másról sem szólt csak arról hogy ki tudja jobban überelni a másikat angol nyelvtudásban, és kit tudja a másikat bevinni a munkahelyére dolgozni.

Amúgy te segítettél már magyaroknak akik segítségért fordultak hozzád??? Vagy ha meghallod hogy valaki a közeledben magyarul beszél, inkább csöndben maradsz, és elfordulsz??? Mert sokan ezt csinálják.

Mint írtam én már segítettem. Szállást adtam, munkát szereztem. Most kérdezd meg tőlem vajon hányan mondtak köszönetet?? Mert semmi mást nem váram csak annyit hogy

"köszike, néha beülünk egy kávéra?" semmi többet..nos??nem kell tippelned.. Szóval én 7 év után és sok csalódás után már kétszer meggondolom hogy kivel állok szóba.. De ettől függetlenül büszke vagyok arra hogy magyarnak születtem, és sosem tagadom meg hogy honnan jöttem..

Aki így gondolkodik mint te, annak nincs joga feltenni olyan kérdést hogy a magyarok miért nem tartoznak össze.. Hisz te magad is leírtad a választ. Szégyelled a magyarságodat..

2013. máj. 3. 00:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Annak hogy szégyenli a magyarságát nem a kérdező az oka,hanem a amilyenek a külföldön élő magyarok, és a róluk általánosságban kialakult kép miatt (itt most a körülöttem élő magyarokról beszélek)

Írták itt ketten hogy "azok nem magyarok, hanem ci.ányok" Hát én jól tudom hogy nagy részük az, de ezt külföldön nem tudják ahol a bűncselekményeket elkövetik, csak azt hogy magyar rendszámú autóval távoztak, tehát magyarok...

2013. máj. 3. 06:17
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha így beszélsz: "Ti magyarok" , akkor úgy látom, sok közöd nincs is ehhez néphez. Én is voltam Angliában, tényleg nagyon barátságosak az emberek, csak ne felejtsük el, hogy mások az életkörülmények egy kicsit. És igen, sok hülye tulajdonsága van a magyarnak. De olyat, hogy szégyellem, sosem írnék. Azt viszont szégyellem, hogy van, aki letagadja a magyarságát. Olvastál már történelmet? Ez a leggusztustalanabb dolog. Remélem, soha nem jössz haza.
2013. máj. 3. 10:26
 14/20 anonim válasza:
Én sem tudom teljesen .talán az életkörülmények miatt. valaki nagyon gazdag vagy nagyon szegény a 2 közt nincs semmi. sok a munkanélküliség. az emberek bármin képesek összeveszni .bármiért rabolni . de ha nagyon nagy baj van összetartanak.
2013. máj. 3. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is szégyellem hogy magyar vagyok. És remélem pár 100 év után, mialatt eladják a lábunk alól a földet, és csak rabszolgáknak tekintenek minket a többség is rájön és szégyelleni fogja hogy magyar.
2013. máj. 3. 11:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert egy sz@r nép vagyunk.
2013. máj. 3. 12:56
 17/20 anonim ***** válasza:
A demagóg gyökerekre illik, amit magukról írnak.
2013. máj. 3. 13:45
 18/20 dani900 ***** válasza:

Egyszerűen azért, mert az érzelmi intelligenciája a magyarok többségének a környező országokhoz képest, a béka segge alatt van.

Sőt, nem csak a környező országokéhoz képest.

Ez tény, és jó lenne, ha valaki a fejesek közül már észrevenné ezt, és az iskolákban nem csak adathordozókat képeznének, hanem felkészítenék az életre a gyerekeket, racionális, és érzelmi téren is, mivel a szülők többsége is csak a racionálist nyomja: "Az én gyerekem a legokosabb, legszebb", stb... majd, ha nem az első a gyerek, akkor már megy a lecseszés, "most mit csináljunk, ez a gyerek nem akar focizni, mi lesz belőle?"....

Hát így nevelődik fel egy gyerek, hogy nem kap önzetlen szeretetet, és ő is ugyanolyan önző lesz, és lenézi a többit, akinek meg jobban megy, arra meg irigy lesz, és utálni fogja.

2013. máj. 3. 17:47
 19/20 dani900 ***** válasza:
Ja, és akinek nem inge nem veszi magára :)
2013. máj. 3. 17:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Mama mama

Mama mama

mamama

mama

2013. máj. 3. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!