Változtatni szeretnék, de hogyan?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám megváltoztatni a negatív tulajdonságaimat ?? Ha nem is megváltoztatni max enyhiteni ?2013. máj. 1. 20:09
1/2 anonim 

válasza:

állítólag könnyebb ha inkább a jó tulajdonságaid előhozását gyakorlod,az könnyebb.Sokszor a gondolatainkra odafigyelés és irányítása is segíthet.
pl:Én szoktam másokra irigykedni,emiatt elkezdem gyűlölni.
Na de elkezdek másként gondolkodni:Ő nem tartozik az életembe,nem tesz rosszat ha valamiben jobb mint én vagy szerencsésebb mint én.Kis idő és megnyukszok.
2/2 anonim válasza:
Először is már nagyon fontos, ha az ember felismeri őket, te is nagyon király vagy, hogy beláttad őket (sokan nem képesek erre) és utána figyelni, hogy milyen szituációk hozzák őket elő, majd megpróbálni elkerülni egy kis odafigyeléssel. Fontos, hogy gondolatban kell mindent letisztázni. Például, ha felhúznád magad másokon, gondolj arra, hogy nem adod meg nekik azt az örömöt, hogy utána kibeszélhessenek, vagy nevethessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!