Hogyan tudnék ezen változtatni?
Nagyon szorongok társaságban és nem is tudok senkivel se kapcsolatot teremteni. Az a baj, hogy szerintem látják rajtam ezt... Vannak barátaim. Itt nem ez a gond. Velük nagyon sokat hülyülök és ott magamat tudom adni. De, ha újabb embereket kell megismerni akkor nem megy. Nem jut eszembe semmi.Hogyan lehetnék lazább? Barátaim azt mondják jó társaság vagyok meg sokszor hívnak ide-oda.
Amúgy apukámmal élek egyedül, mert anyukám meghalt.De ez már régen történt, még mikor kicsi voltam.Testvérem sincs.Apa nagyon sokat dolgozik és jóformán itthon sincs, tehát egyedül vagyok egésznap és nincs kihez szólnom. Mikor itthon van akkor is más dolga van. Én már emiatt megszoktam a csendet és, hogy magam vagyok. Ez lehet az oka? Légyszíves segítsetek, ha tudtok. :)
14/L
hogyan tudnék rajta változtatni? mert nagyon szeretnék.
szerintem nem jó. mert szeptemberben megyek középsuliba és ott nemtudom mi lesz így.meg hát amúgy is.. olyan gáz, hogy mindenki beszélget mindenkivel csak én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!