Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezen tudok változtatni?

Ezen tudok változtatni?

Figyelt kérdés

Hát nagyon furcsa lesz. Kisebb koromban koromban(11-13) kíváncsiságból rengeteg animal sex-es videót néztem... ami még tetszett is akkor meg mitudom és én azt állítottam be normálisnak(gondolom).MOST viszont nagyon szégyellem magam miatta senkinek se mondtam el mert annyira gáz és el akarom ezt felejteni de nemtudom hogyan D: annyira nyom lelkileg mert látok egy kutyát egyből ez a régi rossz emlék jut eszembe. Ez egy megrögzött beidegződés lenne? mert akkor gondolom fel lehet oldani nem?

Kérlek ne írjatok semmilyen rossz megjegyzést csak olyat amivel segítetek! köszönöm

15/L

2012. nov. 29. 15:29
 1/2 2xSü ***** válasza:

Az ember hibázik, téved, vagy egyszerűen csak máshogy lát, majd tapasztaltabb lesz, tanul és változik a világképe. Nincs ezzel semmi gond. Én megkóstoltam a homokot óvodás koromban. Loptam szőlőt 6 évesen. Ma meg nem.

Nem kell senkinek elmondani, ha nem akarod. Tedd nyugodtan félre ezt az egészet. Vannak akik nagyobb perverziók felé vonzódtak, sőt vannak, akik benne is maradnak, még sincs semmi gondjuk vele.

2012. nov. 29. 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel! :)

Jó, hogy felismerted a hibázásodat. Meg is bántad... :)

Az is jó, hogy nekünk elmondtad!

Ha még szeretnél valamit kibeszélni magadból, akkor írj privit! :)

2012. nov. 29. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!