Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet egy csendesebb és...

Hogy lehet egy csendesebb és szótlanabb embert megváltoztatni?

Figyelt kérdés
Ez itt a kérdés!!! 18f
2013. máj. 1. 18:14
1 2
 11/15 anonim válasza:
Minek megváltoztatni?
2013. máj. 1. 20:25
 12/15 anonim válasza:

Gondolom foglalkozol azzal az emberrel akivel szó van, ha már feltetted ezt a kérdést. Szerintem akivel foglalkozol azt vagy kedveled vagy utálod. Az ellenségeidet viszont miért akarnád megváltoztatni? Ergo ha tényleg kedveled nem változtatod meg mert úgy tetszik ahogy van.

De ezt félretéve ismerősöm esetéből sehogyan, ő ilyen, ilyen is marad, így elfogadom,kedvelem.

2013. máj. 1. 20:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Én is ilyen vagyok és egyik ismerősöm is :D A kérdés pontosabban így hangzana : Hogy a fenébe legyek jobban feloldódva társaságban? Mondjunk olyan helyen, ahol nem lehet piálni pl suliban??? Jelenleg olyan nyomi vagyok....-.-
2013. máj. 1. 20:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel így a kérdést mert segíteni akarok ismerősömön is + magamon is :D
2013. máj. 1. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Keress olyan foglalkozásokat, amibe sikerélményed lehet, szerepelj közösség előtt stb. Szóval lépd át a határaid.
2013. máj. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!